Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lea Sirk razkrila, da se ne počuti dobro

Objavljeno

V redu

Preberite, kaj je vzrok za njene težave …

Končno so tudi za naše glasbeniki nastopili lepši dnevi, ko lahko ponovno pričnejo s svojimi nastopi in zabavajo številne svoje oboževalce. Vsi so težko čakali, da bo napočil ta dan. a vse ni tako pravljično, pravi pevka Lea Sirk.

»Po svojem prvem koncertku, po dolgem koronskem času, priznam, da se je vse skupaj v trenutku spreobrnilo v totalen stres. Oziroma malo sem šokirana, kako smo glasbeniki kar naenkrat pristali kot ribe v enem velikem morju, ki morajo slediti čisto vsakemu toku, ki nam ga ‘šefi’ podajo. Leto in pol se nihče z nami ni ukvarjal, zdaj smo pa glavni klovni na odru, s tisoč in enim pravilom, kako izvesti svoj koncert, koliko časa nastopati, koliko na glas lahko pojemo, da ne pljuvamo preveč v publiko, da o pričakovanjih organizatorjev niti ne govorim. Odgovorni smo seveda tudi zato, da jim bomo mi s publiko pripeljali ta edini zaslužek, ki ga sicer ubogi ne morejo dobiti notri. V večini niso niti sami krivi, tudi oni so deležni istih pravil,« je po poročanju portala njena.si zapisala pevka in dodala še: »Vsaka pesem je izpoved nekoga od nas. Vsako besedilo je zgodba nekoga od nas in z vsakim se lahko nekdo od vas poistoveti. To je vredno vsega. In četudi bi na koncertu pela eni sami osebi, bi koncert izvedla v vsej svoji perfekciji, ki jo premorem in nikoli mi za svojo energijo ne bi bilo žal. Zdaj pa se vam nasmejem, ker komaj čakam naslednji stik z vami.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals