Connect with us

Zanimivosti

Teniški as Goran Ivanišević je delil čustven zapis

Objavljeno

on

Goran Ivanišević je bil sprejet v teniško dvorano slavnih v Newportu na Rhode Islandu. Tja je prispel v spremstvu žene Nives, v Dvorano slavnih pa je bil uvrščen kot del razreda 2020 v družbi španske teniške igralke Conchite Martinez. V dvorano slavnih ga je po video povezavi uvedel legendarni Joe McEnroe, ki je dejal, da je bil Ivanišević edini teniški igralec, ki je bil bolj nor od njega.

V velikem čustvenem govoru se je Goran zahvalil vsakemu od svojih trenerjev, navijačev, novinarjev, tudi svojim sodržavljanom. Njegova hvaležnost do družine pa je bila še posebej ganljiva.

“Zdaj smo prišli do najpomembnejšega. Dve najpomembnejši osebi v moji karieri. Moja mama in oče. Dve osebi, ki sta žrtvovali zdravje, kariero, čas. Dali sta mi brezpogojno ljubezen in me podpirala do uspeha. Mama, oče, premalo je beseda hvala, neskončno sem hvaležen za vse, kar sta storila zame. Če bi se moral še enkrat odpraviti na to potovanje, bi vaju spet izbral za mamo in očeta, da bi spet šli skozi vse skupaj. Ljubim vaju in hvala za vse, “je dejal Ivanišević.

“Moji trije otroci. Oliver, Emanuel in Amber. Oliver je premajhen, ne ve, kdo je njegov oče, ima pa svojega očeta rad. Mislim, da sta Emanuel in Amber dovolj velika in ponosna na to, kar je dosegel njun oče” Najbolj čustven zapis pa je namenil zdajšnji ženi : ” Moja lepa žena. Ko sem bil dober, je bila majhna punčka. O meni ni imela pojma, tudi o tenisu ne in zdaj po več kot 20 letih stoji izjemno ponosna in lepa ob meni. Hvala ti za podporo in ljubezen, “je Goran povedal svoji ljubljeni Nives.

Foto: RONALD GORSIC/CROPIX

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals