Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Teniški as Goran Ivanišević je delil čustven zapis

Objavljeno

V redu

Goran Ivanišević je bil sprejet v teniško dvorano slavnih v Newportu na Rhode Islandu. Tja je prispel v spremstvu žene Nives, v Dvorano slavnih pa je bil uvrščen kot del razreda 2020 v družbi španske teniške igralke Conchite Martinez. V dvorano slavnih ga je po video povezavi uvedel legendarni Joe McEnroe, ki je dejal, da je bil Ivanišević edini teniški igralec, ki je bil bolj nor od njega.

V velikem čustvenem govoru se je Goran zahvalil vsakemu od svojih trenerjev, navijačev, novinarjev, tudi svojim sodržavljanom. Njegova hvaležnost do družine pa je bila še posebej ganljiva.

“Zdaj smo prišli do najpomembnejšega. Dve najpomembnejši osebi v moji karieri. Moja mama in oče. Dve osebi, ki sta žrtvovali zdravje, kariero, čas. Dali sta mi brezpogojno ljubezen in me podpirala do uspeha. Mama, oče, premalo je beseda hvala, neskončno sem hvaležen za vse, kar sta storila zame. Če bi se moral še enkrat odpraviti na to potovanje, bi vaju spet izbral za mamo in očeta, da bi spet šli skozi vse skupaj. Ljubim vaju in hvala za vse, “je dejal Ivanišević.

“Moji trije otroci. Oliver, Emanuel in Amber. Oliver je premajhen, ne ve, kdo je njegov oče, ima pa svojega očeta rad. Mislim, da sta Emanuel in Amber dovolj velika in ponosna na to, kar je dosegel njun oče” Najbolj čustven zapis pa je namenil zdajšnji ženi : ” Moja lepa žena. Ko sem bil dober, je bila majhna punčka. O meni ni imela pojma, tudi o tenisu ne in zdaj po več kot 20 letih stoji izjemno ponosna in lepa ob meni. Hvala ti za podporo in ljubezen, “je Goran povedal svoji ljubljeni Nives.

Foto: RONALD GORSIC/CROPIX

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO