Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Teniški as Goran Ivanišević je delil čustven zapis

Objavljeno

V redu

Goran Ivanišević je bil sprejet v teniško dvorano slavnih v Newportu na Rhode Islandu. Tja je prispel v spremstvu žene Nives, v Dvorano slavnih pa je bil uvrščen kot del razreda 2020 v družbi španske teniške igralke Conchite Martinez. V dvorano slavnih ga je po video povezavi uvedel legendarni Joe McEnroe, ki je dejal, da je bil Ivanišević edini teniški igralec, ki je bil bolj nor od njega.

V velikem čustvenem govoru se je Goran zahvalil vsakemu od svojih trenerjev, navijačev, novinarjev, tudi svojim sodržavljanom. Njegova hvaležnost do družine pa je bila še posebej ganljiva.

“Zdaj smo prišli do najpomembnejšega. Dve najpomembnejši osebi v moji karieri. Moja mama in oče. Dve osebi, ki sta žrtvovali zdravje, kariero, čas. Dali sta mi brezpogojno ljubezen in me podpirala do uspeha. Mama, oče, premalo je beseda hvala, neskončno sem hvaležen za vse, kar sta storila zame. Če bi se moral še enkrat odpraviti na to potovanje, bi vaju spet izbral za mamo in očeta, da bi spet šli skozi vse skupaj. Ljubim vaju in hvala za vse, “je dejal Ivanišević.

“Moji trije otroci. Oliver, Emanuel in Amber. Oliver je premajhen, ne ve, kdo je njegov oče, ima pa svojega očeta rad. Mislim, da sta Emanuel in Amber dovolj velika in ponosna na to, kar je dosegel njun oče” Najbolj čustven zapis pa je namenil zdajšnji ženi : ” Moja lepa žena. Ko sem bil dober, je bila majhna punčka. O meni ni imela pojma, tudi o tenisu ne in zdaj po več kot 20 letih stoji izjemno ponosna in lepa ob meni. Hvala ti za podporo in ljubezen, “je Goran povedal svoji ljubljeni Nives.

Foto: RONALD GORSIC/CROPIX

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals