Ajda Sitar objavila prvo fotografijo s svojo dojenčico

Prepoznavna je postala leta 2009, ko je s svojo lepoto osvojila laskavi naziv miss športa, kasneje pa jo je pritegnil svet mode in potovanj. Danes zelo uspešna vplivnica Instagrama in blogerka Ajda Sitar, pa je tudi mamica.

Kljub temu, da jo na Instagramu spremlja več kot 50 tisoč sledilcev, pa je glede starševstva Ajda precej zadržana. Kljub temu, da je postala mamica deklici že konec junija, je prvo skupno fotografijo z njo objavila šele pred nekaj dnevi. Čudovita fotografija je nastala med izletom na Mežaklo, Ajda pa je ob njej zapisala: “Včerajšnji izlet na Mežaklo je bil (kljub incidentu s pajkom) uspešen. Najina mala pikica je potrdila, da dojenčkom prija gorski zrak in je pridno spala čez dan in nato tudi ponoči, ko smo se vrnili domov. Danes zato plačujemo davek, ampak nič za to. Včeraj je nastala tudi tale fotka, uspeli smo jih narediti celo 7, kar je z ozirom na čas, ko še nisem bila mamica, rekordno malo, je pa zato to nov mejnik in prva Instagram fotka naju dveh (nekaj dodatnih je seveda šlo tudi v domač arhiv). 🏔
P.S. Krila nisem zavrgla, sta ga pa tast in Jan morala konkretno pregledati, da se med kakšno od plasti ne skriva še kakšno presenečenje.”

Seveda je fotografija požela številne všečke in komentarje. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com