Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 19. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 19/08/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan.

“Oseba, ki je rojena ustvarjalka, je izražanje lastne kreativnosti enako nujno kot dihanje.”

Današnji dan je namenjen temu, da s svojim življenjem popravimo stvari, ki so zakoreninjene globoko v preteklosti in v prejšnjih življenjih. To pa naredimo tako, da presežemo izzive danes.

Danes bomo težko odstopili od svojih načrtov in ciljev, saj nas število devet v bioritmu dne dela vztrajne, uporne, svojeglave, svobodomiselne. Veliki napori in veliko trošenje energije sta nam danes namenjena, tudi za stvari, s katerimi si lahko naredimo škodo.

Kakorkoli in karkoli bomo že počeli, veliko nam bodo pomenili harmonija, spoštovanje in čast. Uspemo pa lahko na vseh področjih, kjer se od nas zahtevajo pretehtani načrti, originalnost in potrpežljivost. Pametno bi se bilo odločiti za sodelovanje. Mlajši lahko zaprosite za pomoč starejšo osebo.

Od silnih naporov danes si je pametno vzeti nekaj trenutkov za oddih. Lahko jih namenimo umetnosti: branju poezije, slikanju, risanju, pisanju.

Veliko se gibajmo na svežem zraku. Začnimo z novo aktivnostjo, ki naj bo skupinska.

Denar bo prišel, če bomo svoje zamisli in ustvarjalnost prizemljili in jih dobro vnovčili.

Aktivno danes.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com