Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Jani Jugovic šokiral s fotografijo, poglejte, kako shujšan je

Objavljeno

V redu

Pokazal je, kakšno veliko preobrazbo je dosegel. Njegovo telo je danes popolnoma drugačno.

Priljubljeni spletni vplivnež, podjetnik, kuhar in oče treh otrok, Jani Jugovic, zelo rad je. To je večkrat tudi poudaril in potarnal, da se odvečni kilogrami kar kopičijo. Ko je ugotovil, da se ne more več normalno igrati s svojima mlajšima dvema otrokoma, Sio in Inajem, ki ju ima s svojo ženo Tejo Jugovic, se je odločil za spremembo.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal dve fotografiji, s katerima je svojim sledilcem pokazal, kako mu je uspelo oklestiti odvečne kilograme.

Uglavnm, letos aprila sem se enkrat ko sm ves zadihan lovil tamaledva odločil, da tko pa ne gre več Da se pr svojih 38ih letih ne morm normalno lovit s tamalimi in se stanje samo še slabša Najdu sm zame osebno top trenerja @jelovicdaniel, s katerim je res top trenirat in ga ne menjam, majkemi malo bolj pogosto sem začel igrat košarko, malo bolj gledati na prehrano in počasi se stanje izboljšuje verjetno bi bil že bližje cilju, če bi poleti malo več treniral ampak bistvo je, da se počutim veliko boljše v svoji koži, da končno slišim svoje telo in grem z veseljem v fitness in na košarko,” je pripisal poleg in seveda prejel na stotine všečkov in čestitk.

Bravo, Jani, super ti gre!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako se crklja Tanja Žagar! Ob teh fotografijah se boste stopili

Objavljeno

V redu

Avtor

Mamica dveh otrok je objavila zares lepe fotografije in pokazala, kako lepo ji je.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je svoje spletne prijatelje tokrat razveselila z dvema fotografijama, na katerima pa crklja zelo lepo psičko.

“Prijazna Bela se mi je pustila malo pocrkljat. Imate vi tudi doma kakšno kosmatinko ali kosmatinca, ki bi se mi pustil pobožat? Kakšne fotke bom zelo vesela Pa lep večer vam želim,« je zapisala poleg fotografij, ki sta takoj prejeli mnogo všečkov.

Mi pa smo poleg psičke opazili tudi, da je Tanja zares videti zelo dobro. Več kot očitno je, da je zelo srečna, saj naravnost žari.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals