Domov Zanimivosti Jani Jugovic šokiral s fotografijo, poglejte, kako shujšan je

Jani Jugovic šokiral s fotografijo, poglejte, kako shujšan je

Pokazal je, kakšno veliko preobrazbo je dosegel. Njegovo telo je danes popolnoma drugačno.

Priljubljeni spletni vplivnež, podjetnik, kuhar in oče treh otrok, Jani Jugovic, zelo rad je. To je večkrat tudi poudaril in potarnal, da se odvečni kilogrami kar kopičijo. Ko je ugotovil, da se ne more več normalno igrati s svojima mlajšima dvema otrokoma, Sio in Inajem, ki ju ima s svojo ženo Tejo Jugovic, se je odločil za spremembo.

Na družbeno omrežje Instagram je dodal dve fotografiji, s katerima je svojim sledilcem pokazal, kako mu je uspelo oklestiti odvečne kilograme.

Uglavnm, letos aprila sem se enkrat ko sm ves zadihan lovil tamaledva odločil, da tko pa ne gre več Da se pr svojih 38ih letih ne morm normalno lovit s tamalimi in se stanje samo še slabša Najdu sm zame osebno top trenerja @jelovicdaniel, s katerim je res top trenirat in ga ne menjam, majkemi malo bolj pogosto sem začel igrat košarko, malo bolj gledati na prehrano in počasi se stanje izboljšuje verjetno bi bil že bližje cilju, če bi poleti malo več treniral ampak bistvo je, da se počutim veliko boljše v svoji koži, da končno slišim svoje telo in grem z veseljem v fitness in na košarko,” je pripisal poleg in seveda prejel na stotine všečkov in čestitk.

Bravo, Jani, super ti gre!

Foto: Facebook