Domov Zabava Kmetija: Aljaž s tem dejanjem razočaral mnoge

Kmetija: Aljaž s tem dejanjem razočaral mnoge

Četudi se je predstavil kot velik pozitivec, pa njegova dejanja kažejo ravno nasprotno.

21-letni Aljaž Pušnik se je pred vstopom v šov Kmetija opisal kot egoist, pozitiven in spoštljiv. Že v prvem tednu tekmovanja pa je pokazal, da je tudi ljubosumen. Ko je morala njegova zveza z Lino ostati skrivnost, se je izkazalo, da Aljaž zelo težko kroti ljubosumje, kar pa je seveda bilo popolnoma razumljivo. Njegovo dekle, Lina, je zelo lepo in privlačno, kar so opazili tudi drugi moški tekmovalci. In ker so menili, da je samska, so ji seveda dvorili. Zaradi tega pa je bil Aljaž kar malce jezen. A vse se je umirilo, ko sta lahko razkrila in vsem povedala, da sta par.

Gledalci pa Aljažu zamerijo nekaj drugega. Dejal je, da je spoštljiv do drugih, a v oddajah je pokazal, da temu ni čisto tako. Njegov odnos do Marie ni spoštljiv, menijo mnogi.

Maria se ne počuti zaželeno

Že pred dvobojem v areni s Stanko, je Maria dejala, da se ne počuti zaželeno in da ve, da se želijo mlajši tekmovalci najprej znebiti starejših. Aljaž pa je dejal, da je kriva sama, da bi morala ona priti nasproti ostalim. Čuti se, da je do nje nekoliko nespoštljiv. Gledalci in komentatorji šova mu očitajo tudi, da je do nje zaničevalen.

Kaj pa menite vi?

Foto: Facebook