Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Aljaž s tem dejanjem razočaral mnoge

Objavljeno

V redu

Četudi se je predstavil kot velik pozitivec, pa njegova dejanja kažejo ravno nasprotno.

21-letni Aljaž Pušnik se je pred vstopom v šov Kmetija opisal kot egoist, pozitiven in spoštljiv. Že v prvem tednu tekmovanja pa je pokazal, da je tudi ljubosumen. Ko je morala njegova zveza z Lino ostati skrivnost, se je izkazalo, da Aljaž zelo težko kroti ljubosumje, kar pa je seveda bilo popolnoma razumljivo. Njegovo dekle, Lina, je zelo lepo in privlačno, kar so opazili tudi drugi moški tekmovalci. In ker so menili, da je samska, so ji seveda dvorili. Zaradi tega pa je bil Aljaž kar malce jezen. A vse se je umirilo, ko sta lahko razkrila in vsem povedala, da sta par.

Gledalci pa Aljažu zamerijo nekaj drugega. Dejal je, da je spoštljiv do drugih, a v oddajah je pokazal, da temu ni čisto tako. Njegov odnos do Marie ni spoštljiv, menijo mnogi.

Maria se ne počuti zaželeno

Že pred dvobojem v areni s Stanko, je Maria dejala, da se ne počuti zaželeno in da ve, da se želijo mlajši tekmovalci najprej znebiti starejših. Aljaž pa je dejal, da je kriva sama, da bi morala ona priti nasproti ostalim. Čuti se, da je do nje nekoliko nespoštljiv. Gledalci in komentatorji šova mu očitajo tudi, da je do nje zaničevalen.

Kaj pa menite vi?

Foto: Facebook

Zabava

Poglejte, kaj je s svojim videzom naredila Sonja Plešnar iz šova Ljubezen po domače. Vam je všeč?

Objavljeno

V redu

Avtor

Rada ima spremembe, to njeni sledilci in spletni prijatelji že dobro vedo …

Sonjo Plešnar lahko trenutno spremljamo v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, kjer se je pokazala kot pozitivna in nasmejana ženska.

Vsi, ki jo spremljajo preko družbenih omrežij, pa tudi dobro vedo, da je Sonja vedno brezhibno urejena, naličena, da ima rada spremembe. Tako je bila pred časom črnolaska, nato svetlolaska, rada pa ima tudi bolj modne odtenke las. Spodaj si lahko pogledate nekaj njenih zadnjih fotografij, ki dokazujejo, da ima Sonja rada tudi odtenke roza na svojih laseh.

Vam je všeč?

View this post on Instagram

A post shared by Sonja Plešnar (@sonjaplesnar3081)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen po domače: Tako žalostna je njuna življenjska zgodba. Se bosta tudi zato zaljubila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da sta Julijana Štilec in Miroslav Košir ustvarjena drug za drugega. Kaj hitro so med njima preskočile iskrice. Miroslav je priznal, da jo zelo rad vidi, tudi na skrivni randi jo je že povabil. Julijana pa je tudi iskreno dejala, da čuti metuljčke.

»Meni tudi na misel ni prišlo, ko sem šla v to, da bi dobila kakšnega moškega,« je iskreno priznala, a zdi se, da se je zgodilo prav to.

Tako Miroslav kot tudi Julijana, pa imata za seboj žalostno življenjsko preizkušnjo. Oba sta vdovca in obema sta partnerja umrla zaradi raka. Morda pa ju je tudi to na nek način povezalo in lažje razumeta drug drugega.

Pa se bo njuna simpatija razvila v pravo ljubezen in se bogatila tudi po koncu šova? Držimo pesti, da bo temu tako!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Je Romana s tem pokazala svoj pravi obraz?

Objavljeno

V redu

Avtor

Želi se znebiti Nine. Preberite, kako se je tega lotila.

Spet je napočil čas za izbor prve dvobojevalke. In, če sta Nina in Polona sklepčni, da v areno odhajata onidve, temu morda ne bo tako.

Čeprav si Nina želi domov oziroma v hiško v gozdu, ker meni, da bi se tam lažje maščevala določenim osebam, pa morda njena želja ne bo uslišana. Polona in Nina se namreč dogovarjata, da bi bila Nina prva, Polona pa druga dvobojevalka.

Tudi Romana si nadvse želi, da bi dvobojevalka postala Nina, saj nista več prijateljici. To želi sporočiti tudi ostalim članom družine. Toda, jo bodo poslušali? Bodo kamenčke namenili Nini ali ne? Ali je s tem dejanjem Romana pokazala svoj pravi obraz? Je res, kar pravi o njej Nina?

Že nocoj bo znano veliko več …

Bo prva dvobojevalka postala Nina? (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals