Domov Zabava Kmetija: Andrea razkrila, kaj je počela vsem moškim v družini. To vas...

Kmetija: Andrea razkrila, kaj je počela vsem moškim v družini. To vas bo šokiralo …

Andrea se počuti krivo, to je razkrila …

Še preden je gospodarica Nada razkrila, katera skupina bo tokrat zmagala pri tedenski nalogi, je Andrea spregovorila s tekmovalkama Danijelo in Moniko in jima potožila svoje strahove. Povedala je, da je v njeni družini motivacija zelo na dnu, da se prepirajo, da so jezni in da skoraj zagotovo ne bodo opravili tedenske naloge. Pri tem pa se Andrea krivi, meni, da je morda tudi ona kriva, da so moški postali bolj leni.

»Mogoče sem moške malo preveč razvajala, ker meni ni bil problem od samega začetka prati umazano perilo. Rekla sem, v redu, začela sem z enim, potem so vsi ostali prinašali,« je razkrila, da je vsem prala perilo, pospravljala za njimi in kuhala. Krivi se, da je morda ona malo kriva, ker jih je preveč razvajala.

Kasneje je v kamero potarnala še: »Moški iz naše družine so dobesedno nepraktični. Noben v družini ne sodeluje, da se ta hiša vzdržuje.«

Tudi Danijela je v kamero priznala, da se ji Andrea smili, saj mora kar naprej streči v kuhinji in ne more pokazati, česa je sposobna. Dodala je še, da je srečna, ker ni v takšni družini.

Andrea je potožila Danijeli in Moniki, kakšni so moški v njeni družini.

Foto: Voyo/posnetek zaslona