Connect with us

Zabava

Kmetija: Luka in Suzana v prepiru popolnoma izgubila živce. Kaj se dogaja?

Published

on

Na posestvu je zaradi tega zelo napeto. Tudi vi boste presenečeni …

Na posestvu je iz dneva v dan bolj napeto. Tekmovalcem nagaja dež, zato le s težavo opravljajo tedensko nalogo, povrhu vsega pa jim zmanjkuje še hrane in tobaka. Družina v hiši pa se sooča še s skrivnostnim izginotjem hrane, nekdo se ponoči tihotapi do njihove kuhinje in jim jemlje dobrote.

Ponoči je nekdo družini iz hiše ukradel prva jajca, ki so jih znesle kokoši in Suzana, ki je ves čas sumila Luko, je sklenila, da ga kar naravnost vpraša: »Ali ti kradeš jajca?«

»Zakaj bi jaz ukradel jajca? Kaj je s tabo narobe,« je odgovoril Luka, Suzana pa je povzdignila glas: »Kaj se dereš? A si ti normalen? A si ti normalen?!«

Luka, ki se je razjezil, je Suzani očital, da nič ne dela, Suzana se je branila, da z lesom ne bo delala, da pa cele dneve kuha.

»Suzana hitro najde stvar, ki jo lahko nekomu očita in to tudi izpostavi. Ta način meni ni všeč,« je o njej dejal v kamero Nejc.

Suzana pa je v kamero dejala, da Luka ni sposoben normalne komunikacije, da na vsako vprašanje znori.

Se bosta pomirila?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Presenečenje: Ste vedeli, da je ta letošnji tekmovalec Kmetije sorodnik Vesne Šošterič iz šova Ljubezen po domače?

Published

on

V letošnji Kmetiji tekmuje tudi sorodnik Vesne Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. To je razkrila …

Zagotovo niste pozabili na Vesno Šošterič, ki je mnoge zabavala v šovu Ljubezen po domače. Njena beseda fačuzi, kakor je poimenovala masažni bazen, je postala prava uspešnica.

Vesna pa letos spremlja tudi šov Kmetija, vanj je namreč vstopil tudi njen sorodnik. Kot poročajo slovenske novice, gre za Kristijana Kozoleta.

»To je od mojega bratranca sin je pojasnila za omenjeni portal.

Zanimivo, kajne?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ste prepoznali Majo, ki je pela na Talentih? Ste vedeli, da je ona v resnici …

Published

on

Maja, ki je dobila drugi zlati gumb v šovu Slovenija ima talent, je nekdanja pevka.

Maja Drljepan, ki je pokazala v prvi oddaji nove sezone Slovenija ima talent, svoj pevski talent, je prišla na avdicijo s sinom Janom, ki pa ni vedel, da bo njegova mama nastopila. Presenečenje, ko jo je videl na odru, je bilo veliko, še večje pa, ko je prejela zlati gumb. Čustven utrinke iz Talentov jima bo zagotovo za vedno ostal v lepem spominu.

A Maja ni le modna oblikovalka, kot se je predstavila je tudi nekdanja pevka. Če se vam je tekom nastopa zdela znana, se niste zmotili. Nekoč je pela pri skupini Skat.

»Sva šla pogledat kakšen je nabor talentov letos. Janu je blo tolk dolgčas, da pomoje nikol več ne gre na kako snemanje. Mogoče se naju bo vidlo kje v občinstvu danes, kjer je btw zlo vroče,« pa je Maja zapisala na družbeno omrežje, dodala tudi fotografijo, na kateri je s sinom. Pogledate si jo lahko tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals