Connect with us

Zanimivosti

Zajokali boste: S takšno žalostjo se sedaj sooča ta zelo znana Slovenka

Objavljeno

on

Javno je razkrila, kaj se dogaja v njenem življenju …

Znana slovenka, v otroštvu je bila priljubljena pevka, danes pa je uspešna podjetnica Hajdi Jazbinšek Korošec je s svojimi številnimi spletnimi sledilci delila žalostne trenutke. Razkrila je, kaj se dogaja z njeno materjo, ki leži v bolnišnici.

»Danes je en tak dan, ko sem se v bistvu že kar nekaj časa, pa nočem, da se sedaj to sliši kruto, sama sem se, da bi se zaščitila, pripravljala na njega in zjutraj, ko sem dobila klic iz bolnice, da je stanje precej resno in da naj prideva z očetom oziroma z družino,« je dejala v Instagram zgodbi in razkrila, da se je dolgo pripravljala na ta klic, a da kljub temu ni pripravljena.

V nadaljevanju je pojasnila, da se njena mati še vedno bori, da je zelo velika borka in da ne ve, od kje črpa vso to moč.

»Zaradi vsega tega še toliko bolj cenim, spoštujem in je res en moj velik vzor in inspiracija je povedala s tresočim glasom in dodala, da se iz nastale situacije, ki je zelo žalostna, tudi uči.

»In ravno zato se mi zdi zelo pomembno, da res uživamo vsak dan in se ne obremenjujemo z brezveznimi, neumnimi stvarmi,« je pojasnila in svoje misli zaključila z besedami: »Dajte si narediti tako, da jih bo v življenju čim več.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals