Domov Zabava Jernej Kuntner oklestil kilograme in pridobil mišice

Jernej Kuntner oklestil kilograme in pridobil mišice

Igralec Jernej Kuntner, ki ga v vlogi poslanca in vinarja spremljamo v seriji Najini mostovi, je uspešno uresničil željo, da naredi nekaj dobrega zase in za svoje zdravje. Lahko bi rekli, da je poskrbel za pravo preobrazbo telesa, saj je uspešno oklestil kilograme, okrepil telo in pridobil na fizični kondiciji.

Jernej je tudi povsem opustil nezdrav življenjski slog, za razliko od njegovega lika Borisa Juga, namreč že dve leti ne zaužije niti kapljice alkohola. K življenjskim spremembam ga je dodatno spodbudila prav vloga v Najinih mostovih, saj si je želel upodobiti urejenega gospoda v dobri fizični kondiciji.

In kako mu je uspelo priti do želenega cilja? Z redno telesno vadbo, ki jo je večkrat na teden izvajal tekom napornih treningov ter prekinitvenim postom. Metoda imenovana 16/8  mu je zlasti pri srcu, ker mu ni treba oklestiti ljubih jedi, discipliniran kot je, se namreč drži le pravila, da se 16 ur posti, osem ur pa se prehranjuje normalno.

Jernej lahko za telesno vadno poskrbi tudi v zavetju domačega doma. Poglejte, na kakšnih pripomočkih je krepil telo v obdobju karantene …

Foto: POP TV