Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rosviti Pesek je dovolj, to je objavila …

Objavljeno

V redu

Priljubljena novinarka Rosvita Pesek se pogosto oglasi preko družbenih omrežij. Pred kratkim pa je objavila daljši zapis o koronavirusu, ki nas v teh dneh ogroža do te mere, da je ponovno razglašena epidemija.

Nemočni smo. Tako kot proti valovom. Nevarnost, da nas odnese, še nikoli ni bila tako velika. Verjetno bomo kmalu preskočili 1000 pozitivnih na Covid na dan. Razumem, da so med nami ljudje, ki gradijo svojo podobo na tem, da so Proti. Razumem, da so med nami tudi taki nejeverni Tomaži, ki morajo videti, da bodo verjeli…Upam zanje, da ne bo prepozno,” je zapisala in dodala še, da nikakor ne more razumeti slednjega:

Ne razumem pa intelektualcev, razumnikov z doktorati, ki bi jim morala biti znanost sveta, da podpihujejo nejevero, spodbujajo mlade k uporu(?), namesto, da bi ustavili konje. Za Življenje gre. In ni nobene potrebe, da v neki čakalnici konča moje ali Vaše. Z oblastjo, ki vam ni všeč, boste obračunali na volitvah. Ne demokratičen način, ne pa s pošiljanjem “policistov na vas”, odvzemanjem tv kamer, zmerjanjem vojske…
Pred 30 leti smo znali stopiti skupaj. Rezulat je bil 88.5% Za Našo skupno državo.
Ali smo se res toliko spremenili, da ne zmoremo skupnega napora, ko gre za naša življenja?

Njen zapis si lahko v celoti preberete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se skriva za nasmehom bratov Peršuh?

Objavljeno

V redu

Avtor

Polkaholika Matic in Gašper Peršuh živita tako zelo pestro življenje, da še sama težko verjameta, kaj vse se jima dogaja. Kaj pa vi? Veste, kako se jima je svet postavil na glavo?

Člana priljubljene zasedbe Polkaholiki, brata Matic in Gašper Peršuh, sta zelo popularna mladeniča, ki pa potem, ko glasbenim kolegom pomahata v slovo, rada zdrsneta v svoje vsakdanje življenje, kjer sta kot sorojenca zelo povezana, četudi se kdaj, kot vsi normalni ljudje, tudi spreta.

»Za vsak uspeh sva še toliko bolj hvaležna, saj ga doživljava skupaj. Velikokrat ob kavici pogovor teče o tem, kakšne neverjetne stvari se nama dogajajo in kako zelo sva hvaležna za vse. To zelo rada poveva tudi staršem, ki nama že od prvega trenutka stojijo ob strani in pomagajo. Potrebovala sva kar nekaj časa, da sva začela razumeti to takrat za naju novo življenje. Matic je takrat štel šele šestnajst let, jaz sem tisto leto dopolnil polnoletnost, tako da tudi za starše ni bilo lahko, da so naju prepustili vsemu dogajanju na glasbeni sceni,« je za revijo Lady pojasnil Gašper, ki mu zasebno življenje, kljub sladkim radostim slave, zelo veliko pomeni.

»Oba poskušava živeti čim bolj normalno in običajno življenje, saj je tako lažje tudi družini. Še vedno sva preprosta in prizemljena fanta, ki uživata vsak del življenja. Starši so zelo ponosni, midva pa jim bova vedno hvaležna za vso pomoč na najini poti.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals