Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 19. 11. 2020

  • Avtor: Asya
  • 19/11/2020

Dobro jutro, dober dan! Bližamo se zaključku delovnega tedna, vsaj večina nas. Poglejmo, kaj pravijo števila in kje danes lahko naredimo največ s čim več učinka.

“Objemi se in nikoli se ne spusti. Vedno si najprej ti.«

Tjaša Dorelay

Današnja postavitev števil (število dneva, seštevek cifer dneva, bioritemsko število in število generacije) bo izzivala problemčke, spotike in zaplete. Po eni strani nam bodo nagajale  čustveno pogojene reakcije, torej nepremišljenost, po drugi pa bomo lahko kdaj čutili težo bremen svojih prednikov.

Treba se bo večkrat vprašati, ali je neko prepričanje moje ali privzgojeno, pridobljeno. Današnji dan nas postavlja v pozicijo, ko bo treba s »povečevalnim steklom« posvetiti v tisto, kar se skriva v nas samih in nekaj spremeniti, da bomo lažje in po svoje šli naprej.  Torej, dan je bolj kot ne, namenjen duhovnemu razvoju. Lažje nam bo, če bomo spremljali svoje občutke in poslušali intuicijo.

Koristno bi bilo, da se odmaknemo od ljudi, ki nam jemljejo energijo in se družimo s tistimi, ki imajo podobno energijo kot mi. Drug drugemu bodimo vir navdiha, energije in moči. Zoperstavimo se zatiranju in izčrpavanju.

Dan je ugoden za novitete in nove začetke na energijski, emocionalni in mentalni ravni, za čiščenje in zdravljenje sebe, bivalnih in poslovnih prostorov, na duhovnih nivojih.

Dobro bi si bilo omisliti izobraževanje duhovne narave, trenerja nevrolingvističnega programiranja, ki nam bo pomagal na mentalnem področju. Danes je ugoden dan za razmišljanje o svojih prepričanjih in vrednotah. Vprašajmo se, na kakšen način jih lahko živimo. Odličen pa je tudi za zdravljenje odnosa z nekom, s komerkoli v našem življenju. Pri tem lahko pomagajo družinski terapevti. Hitreje gre. Lahko si za sebe omislimo pomoč energijskega terapevta in tudi nekoga, ki zna energijsko prečistiti prostore. Uredimo te stvari danes, razmišljamo pa tudi že o novih korakih v naslednjem mesecu.

Duhovne čistoče ni brez fizične čistoče. Dan je ugoden za generalno čiščenje prostorov od vrha do dal in tudi okolice, do zadnjega kotička: fizično in energijsko s pomočjo kadil, svetega lesa, sveč….

Zaupajmo sebi in svoji intuiciji. Bodimo ambiciozni, originalni in ustvarjalni. Danes je dan, da objamemo svojo osebno moč.

Veliko ljubezni do sebe nam želim.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com