Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Martini Ipša oboževalci pomagali iz tesnobe

Objavljeno

V redu

Po javnem priznanju, da se sooča z anksioznostjo, so se pričele stvari obračati na bolje.

Nasmejana komičarka Martina Ipša je konec oktobra šokirala z javnim priznanjem, da se sooča z anksioznostjo. Prek videa je namreč odkrito spregovorila o hudi obliki tesnobe, s katero se je pričela soočati tekom koronakrize in ki je korenito spremenila kvaliteto njenega življenja. Martina je svojo intimo razgalila z namenom, da bi odstrla tančice tabu teme in s pogovorom pomagala vsem tistim, ki tiho trpijo v zavetju domačega doma.

Kot kaže, Martinino priznanje ni pomagalo le njeni spletni publiki. Potem ko je bila deležna izjemnega odziva in številnih osebnih izpovedi, so se pričeli izboljševati tudi njeni občutki. Mesec in pol kasneje je razrahljala oklepe tesnobe, počuti se mnogo bolje, tudi za to, ker ve, kaj se ji dogaja in kako si lahko pomaga.

Se z anksioznostjo soočate tudi vi? Nikar se ne sramujte teh občutkov, mnogi se srečujejo s strahom, tesnobo in paničnimi napadi. Poiščite pomoč, zaupajte se svojim najbližjim, pogovarjajte se in se ne skrivajte za zidovi lastne bolečine.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Zanimivosti

Igralski svet zavit v črno, umrla je še ena legenda

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovila se je še ena svetovno znana igralka …

Igralka, ki je znana po mnogih vlogah tako v filmih kot serijah, je umrla. O njeni smrti je javnost obvestila njena družina. 54-letna Anne Heche je bila teden dni v komi, potem ko je doživela hudo prometno nesrečo. Že včeraj so javnost obvestili, da igralka ne bo preživela, danes pa mediji pišejo o tem, da so jo odklopili z aparatov, ki so jo ohranjali pri življenju.

Igralki so v slovo nekaj besed zapisali tudi številni znani obrazi, med njimi Ellen DeGeneres, ki je bila z Anne tri leta v ljubezenskem razmerju.

»“To je žalosten dan. Anninima otrokoma, družini in prijateljem pošiljam vso svojo ljubezen,« je tvitnila.

Anne Heche je najbolj znana po vlogah v filmih Six Days, Seven NightsDonnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je prejela tudi nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bo Luka Dončič postal očka? To je razkrito sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Resnica je končno prišla na dan, fotografija pa vas bo navdušila.

Mnogi slovenski mediji so še pred nekaj tedni ugibali, ali je morda Anamaria Goltes, dolgoletna srčna izbranka košarkarja Luke Dončiča noseča. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi do teh ugibanj prišlo zaradi fotografij, na katerih naj bi imela nekoliko zaobljen trebušček. A sedaj je je končno razkrito, da temu ni tako.

»Sedaj pa je govorice utišala z novo objavo na svoje Instagramu, kjer je pozirala s svojimi kužki, ki imajo mimogrede tudi svoj profil z več kot trideset tisoč sledilci. Na fotografiji je videti v formi kot še nikoli, o nosečnosti pa ni ne duha ne sluha,« namreč poroča omenjeni portal.

Zadnjo objavo Anamarije si lahko pogledate spodaj. Navdušeni boste.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana igralka umira. To je razlog …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena družina je za javnost povedala to …

Vsi smo brali strašno novico, da je v začetku tedna znana ameriška igralka Anne Heche doživela hudo prometno nesrečo, trčila je v dvonadstropno hišo, njen avto je zagorel. Igralka je po izgubi zavesti padla v komo, sedaj pa njena družina sporoča tragično vest, da najverjetneje ne bo preživela.

53-letna mati dveh otrok je zaradi pomanjkanja kisika utrpela hudo poškodbo možganov, preliminarni izvidi pa so pokazali, da je imela v krvi sledi droge. Potrebni pa bodo še dodatni testi, ki bodo razkrili, ali so to zgolj substance, ki jih je dobila med hospitalizacijo.

Njena družina je sporočila še, da bodo njene organe, če bodo primerni, darovali.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals