Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Martini Ipša oboževalci pomagali iz tesnobe

Objavljeno

V redu

Po javnem priznanju, da se sooča z anksioznostjo, so se pričele stvari obračati na bolje.

Nasmejana komičarka Martina Ipša je konec oktobra šokirala z javnim priznanjem, da se sooča z anksioznostjo. Prek videa je namreč odkrito spregovorila o hudi obliki tesnobe, s katero se je pričela soočati tekom koronakrize in ki je korenito spremenila kvaliteto njenega življenja. Martina je svojo intimo razgalila z namenom, da bi odstrla tančice tabu teme in s pogovorom pomagala vsem tistim, ki tiho trpijo v zavetju domačega doma.

Kot kaže, Martinino priznanje ni pomagalo le njeni spletni publiki. Potem ko je bila deležna izjemnega odziva in številnih osebnih izpovedi, so se pričeli izboljševati tudi njeni občutki. Mesec in pol kasneje je razrahljala oklepe tesnobe, počuti se mnogo bolje, tudi za to, ker ve, kaj se ji dogaja in kako si lahko pomaga.

Se z anksioznostjo soočate tudi vi? Nikar se ne sramujte teh občutkov, mnogi se srečujejo s strahom, tesnobo in paničnimi napadi. Poiščite pomoč, zaupajte se svojim najbližjim, pogovarjajte se in se ne skrivajte za zidovi lastne bolečine.

Foto: Marko Delbello Ocepek

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Petra Kerčmar z novim videzom osupnila mnoge

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena slovenska voditeljica dnevnoinformativne oddaje 24UR je naredila veliko spremembo.

Najbrž ste tudi vi opazili, da je priljubljena voditeljica Petra Kerčmar izgubila kar nekaj odvečnih kilogramov in se vrnila v odlično formo. Četudi je bila kljub nekaj odvečnim kilogramov videti več kot odlično, pa je sedaj s svojo popolno postavo navdušila. Razlika je res očitna, Kerčmarjeva je videti mladostno in popolno.

Kot je povedala za revijo Zvezde Lady, je bila faza hujšanja podobna, kot bi iz sebe odvrgla neko breme.

In kako ji je uspelo v tako kratkem času priti do vitke in izklesane postave? Voditeljica si je zadala cilj, da vsak dan prehodi deset tisoč korakov. Ta cilj je dnevno spremljala na pametni uri in kot še pravi, je bilo z vsakim korakom lažje.

Tisti, ki spremljamo informativno oddajo 24UR, smo opazili, da ji to super uspeva, rezultati so bili vidnejši iz tedna v teden. Vse pohvale lepi voditeljici!

Na spodnjih fotografijah si lahko pogledate zelo očitno preobrazbo.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepa nosečnica je Tanja Žagar

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbeno omrežje je dodala zelo lepo fotografijo.

Slovenska pevka Tanja Žagar je pred kratkim razkrila, da bo v poletnih mesecih že drugič postala mamica. Njen sinček Karlo bo tako dobil družbo bratca ali sestrice.

Z razkritjem vesele novičke o nosečnosti pa je Žagarjeva objavila tudi že kar nekaj lepih nosečniških fotografij. Tokrat je svoje oboževalce na družbenem omrežju razveselila s fotografijo, ki jo je posnela v naravi. na njej je nasmejana Tanja, ki ponosno kaže svoj trebušček.

 »Kakšen noro lep dan je bil danes! Mi smo ga preživeli v naravi. Pa vi? ,« pa je zapisala poleg fotografije. Več kot očitno je, da lepa nosečnica zelo uživa.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar delila nosečniško fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si, kako je videti priljubljena slovenska igralka …

Že dolgo je tega, odkar je slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar prvič stopila v vlogo matere, danes je mati trem odraslim sinovom in tudi že babica.

Na družbenem omrežju Instagram je delila nosečniško fotografijo. Poleg pa je pripisala še: “Takšna nosečka sem bila jaz, prvič…že takrat pa brez muck nisem mogla !
Kakšno pot sem prehodila, če bi takrat vedela !
Zato, se mi zdi, razumem mlade ženske in zato vas podpiram z vsem srcem na vseh vaših poteh !”

Fotografijo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO