Kontaktirajte nas

Zabava

Polona po Kmetiji povedala resnico o Nini in Francu. Vas to kaj preseneča?

Objavljeno

V redu

Kako gleda na vse skupaj danes? Kaj se je dogajalo na posestvu? Ji je žal, da je prišla v šov Kmetija? O tem je iskreno spregovorila.

Polona Kranjc je iz bitke za glavno nagrado izpadla tik pred super finalom. Postavna svetlolaska je v intervjuju a portal 24ur.com spregovorila o stvareh, ki so se dogajale na kmetiji.

Z Nino sta v šov vstopili kot prijateljici, nato smo bili priča prepiru. Zdelo se je že, da ga ne bosta zgladili, a jima je uspelo. Kakšen odnos pa imata danes?

»Odnos z Nino je sedaj v redu, sicer se ne videvava ali redno slišiva, ker ima sedaj novo življenje z Ambrožem, kar obema privoščim in sem zanju vesela, ampak ni pa niti približno isto kot je bilo pred Kmetijo,« je pojasnila za omenjeni portal.

Odgovorila je tudi na vprašanje, kaj točno se je dogajalo med njo in Francem. Najbrž se spomnite, da je zaradi njega jokala.

»Ta nespodobni dogodek sem že komentirala in ga dovolj podrobno razložila. Franc je malo preveč spil in si zato malo preveč dovolil in bil zelo nespodoben, kar je sicer zanikal, mi je pa žal, da tega niso pokazali na televiziji, ker imajo vse posneto in zdaj izgleda, kot da sem si jaz to izmislila, ampak naj vsak verjame, kar hoče. Jaz vem, kaj se je zgodilo, in prizor je bil grozen,« je o tem povedala Polona.

Jo bomo lahko gledali še v kakšnem resničnostnem šovu?

»Že po Sanjskem moškem sem trdila, da biti brez telefona in televizije za nekaj časa je nekaj odličnega, popolna izolacija pa ima svoje prednosti in slabosti. Zame najtežja stvar pri tem je biti stran od svojih bližnjih, ampak vseeno malo paše se umakniti iz tiste rutine v realnem svetu,« odgovarja Polona.

Nina in Polona (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals