Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana hrvaška vplivnica Ella s to fotografijo naletela na odziv, ki ga nikakor ni pričakovala. Razočarala je mnoge

Objavljeno

V redu

Oglasili so se njeni številni oboževalci, a mnogi so ji povedali takšno resnico. Ste tudi vi takšnega mnenja?

Priljubljena Instagram vplivnica Ella Dvornik je s fotografijo razdvojila svoje številne oboževalce. Dodala je namreč fotografijo, na kateri pozira brez modrca in naletela tudi na nekaj ogorčenja.

30-letna lepotica, ki sicer na družbenih omrežjih odkrito govori o svojih estetskih posegih, za njo je operacija nosu in prsi, je uporabnica botoksa, je naletela tokrat na mešan odziv. Nekateri njeni sledilce namreč menijo, da je šla predaleč.

»Ful imam rada tiste dni v mesecu, ko se moja ‘moška’ energija pomeša z ‘žensko’. Se tudi vam to dogaja,« je zapisala poleg fotografije, ki je takoj prejela več kot 22 tisoč všečkov, a tudi nekaj negativnih komentarjev. Med njimi tudi, da je postala neprepoznavna in da to ni več ona.

Kaj pa menite vi? Fotografijo, na kateri je oblečena le v črno jakno, spodaj pa nima ničesar, si lahko pogledate na njenem Instagram računu, ali pa kliknete TUKAJ.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals