Kontaktirajte nas

Zabava

Barbara iz Ljubezni po domače na skrivaj trpela. To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Ko so medije polnile novice o nosečnosti, kasneje pa o rojstvu hčerkice, je izbranka čebelarja Damjana Šalamuna prestajala hude bolečine.

Damjan Šalamun in Barbara Pastirk sta tista dva simpatična zaljubljenca, ki sta poskrbela za dojenčka 4. sezone Ljubezen po domače. Tedaj so medije polnile novičke o nosečnosti, čebelarjevi veliki ljubezni in rojstvu Ajde Zarje, ni pa bilo znano, da je bila nosečnost za Barbaro precej boleča in da je morala po porodu na operacijo.

Kaj se je dogajalo, je skoraj sedemnajst mesecev kasneje pojasnila za portal njena.si. »Težave z žolčem so se pojavile, ko sem bila v 26 tednu nosečnosti. Nastalo je hudo vnetje, tako, da sem prejela 14 dnevno antibiotično terapijo,« je razložila Barbara, ki so ji zdravniki pojasnili, da ima žolčne kamne, ki jih bo potrebno po porodu odstraniti.

»Operacijo žolča sem dobro prestala, tako da sem bila v bistvu v manj kot 24-ih urah od posega že odpuščena iz bolnice. Ob tem bi se rada zahvalila osebju Splošne bolnišnice Slovenj Gradec za super oskrbo in odnos. Zdaj po operaciji pa moram reči, da nimam več nobenih bolečin in da lahko jem vse, tako kot sem včasih, brez da bi me bilo strah, da bi se znova sprožil kakšen napad.«

Barbara in Damjan

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals