Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oboževana 2 Cellos Luka Šulič in Stjepan Hauser ljubita vsak na svoj način

Objavljeno

V redu

Glasbenik Luka Šulič  resnično uživa v očetovstvu in se s tem rad pohvali na družbenih omrežjih, njiegova družina pa bo letos deležna ‘okrepitve’, ki se je vsi člani veselijo. Pričakuje namreč tretjega otroka. 

Polovica slavnega glasbenega dvojca 2Cellos je vsem pokazala, kako uživa v družinski idili. Luka Šulić je na Instagramu objavil fotografijo z ženo Tamaro in njunima dvema otrokoma. Sledilce je še posebej raznežila objava na kateri Luka poljubi Tamarin nosečniški trebušček.

Na samem začetku leta je violončelist odkril, da z ženo pričakujeta tretjega otroka in pokazal, kako lepo preživljajo dneve skupaj. 

Medtem se njegov kolega Stjepan Hauser mudi v toplih krajih, kjer naj bi užival v družbi novega dekleta. Tako komentirajo njegovi sledilci njegove objave na družbenih omrežjih, kjer se v kadru vidi  temnolaska.  To bo še zanimivo, saj Hauser po razpadu zveze s slavno pevko Jeleno Rozgo, skriva privatno življenje in ne komentira “svoje družbe” na potovanjih, počitnicah in podobno. No, sledilci in predvsem oboževalke bodo že našli informacijo, kdo je ženska na sliki.  

Kdo je skrivnostna lepotica?

Foto: SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Manja iz šova Ljubezen po domače objavila tak iskren zapis. To morate prebrati

Objavljeno

V redu

Avtor

S tem močnim sporočilom je navdušila svoje številne oboževalce.

Manja Šernek, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi preko družbenih omrežij. Vedno jih razveseljuje s fotografijami, na katerih je brezhibno urejena. Priznati moramo, da je Manja zares prava lepotica. Tokrat je objavila fotografijo, mnogim pa je bil še posebej všeč zapis, ki ga je delila poleg.

»Ljubi sebe in sebe prvo,« je pripisala.

Se tudi vi strinjate z njo?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals