Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Oboževana 2 Cellos Luka Šulič in Stjepan Hauser ljubita vsak na svoj način

Objavljeno

V redu

Glasbenik Luka Šulič  resnično uživa v očetovstvu in se s tem rad pohvali na družbenih omrežjih, njiegova družina pa bo letos deležna ‘okrepitve’, ki se je vsi člani veselijo. Pričakuje namreč tretjega otroka. 

Polovica slavnega glasbenega dvojca 2Cellos je vsem pokazala, kako uživa v družinski idili. Luka Šulić je na Instagramu objavil fotografijo z ženo Tamaro in njunima dvema otrokoma. Sledilce je še posebej raznežila objava na kateri Luka poljubi Tamarin nosečniški trebušček.

Na samem začetku leta je violončelist odkril, da z ženo pričakujeta tretjega otroka in pokazal, kako lepo preživljajo dneve skupaj. 

Medtem se njegov kolega Stjepan Hauser mudi v toplih krajih, kjer naj bi užival v družbi novega dekleta. Tako komentirajo njegovi sledilci njegove objave na družbenih omrežjih, kjer se v kadru vidi  temnolaska.  To bo še zanimivo, saj Hauser po razpadu zveze s slavno pevko Jeleno Rozgo, skriva privatno življenje in ne komentira “svoje družbe” na potovanjih, počitnicah in podobno. No, sledilci in predvsem oboževalke bodo že našli informacijo, kdo je ženska na sliki.  

Kdo je skrivnostna lepotica?

Foto: SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Metka Albreht razkrila, kaj si misli o svojem partnerju. Njene besede vas bodo presenetile

Objavljeno

V redu

Avtor

Bi verjeli, da si o svojem srčnem izbrancu misli danes to?

Nekdanji fotomodel, mis Slovenije, danes pa zelo uspešna stilistka Metka Albreht je že vrsto let srečna v zvezi z Matjažem Zalarjem, s katerim ima tudi dva otroka, hčerko Alino in sina Etijena. Da je njuna ljubezen še po mnogih letih trdna in močna, pa dokazuje njen zadnji zapis, ki ga je delila na družbenih omrežjih.

»Matr, ta moj črnuh je meni še vedno tako privlačen. Tako mamljiv.
Una njegova lažerna hoja, temna očala in črni jensi spuščeni na boke. Huh. Še vedno se mi zavrti, ko za moment pomislim na tiste trenutke, ko sva mal sama,
« je namreč zapisala.

Privoščimo ji zelo!

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals