Connect with us

Zanimivosti

Oboževana 2 Cellos Luka Šulič in Stjepan Hauser ljubita vsak na svoj način

Published

on

Glasbenik Luka Šulič  resnično uživa v očetovstvu in se s tem rad pohvali na družbenih omrežjih, njiegova družina pa bo letos deležna ‘okrepitve’, ki se je vsi člani veselijo. Pričakuje namreč tretjega otroka. 

Polovica slavnega glasbenega dvojca 2Cellos je vsem pokazala, kako uživa v družinski idili. Luka Šulić je na Instagramu objavil fotografijo z ženo Tamaro in njunima dvema otrokoma. Sledilce je še posebej raznežila objava na kateri Luka poljubi Tamarin nosečniški trebušček.

Na samem začetku leta je violončelist odkril, da z ženo pričakujeta tretjega otroka in pokazal, kako lepo preživljajo dneve skupaj. 

Medtem se njegov kolega Stjepan Hauser mudi v toplih krajih, kjer naj bi užival v družbi novega dekleta. Tako komentirajo njegovi sledilci njegove objave na družbenih omrežjih, kjer se v kadru vidi  temnolaska.  To bo še zanimivo, saj Hauser po razpadu zveze s slavno pevko Jeleno Rozgo, skriva privatno življenje in ne komentira “svoje družbe” na potovanjih, počitnicah in podobno. No, sledilci in predvsem oboževalke bodo že našli informacijo, kdo je ženska na sliki.  

Kdo je skrivnostna lepotica?

Foto: SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

Zanimivosti

Peter Prevc pokazal svoja dva sinova. Poglejte, kako velika sta že

Published

on

Priljubljeni vrhunski skakalec je naredil veliko izjemo in pokazal svoja dva otroka.

Vrhunski smučarki skakalec Peter Prevc je svoje številne spletne prijatelje razveselil s prav posebno objavo, ki jo je dodal na Instagram. Pokazal je, da je z družino navijal za kolesarja Primoža Rogliča, odpotovali so v Italijo.

In tokrat je Prevc naredil izjemo, objavil je tudi fotografijo, na kateri je skušaj z ženo Mino in njunima dvema sinovoma. Prevc v naročju drži starejšega sina Ludvika, ki bo kmalu dopolnil pet let, mlajšega Oskarja, ki je dopolnil leto in pol pa v naročju drži žena.

»Več pa ni,« je poleg objave zapisal Prevc in takoj požel številne všečke ter lepe komentarje. »Luštni ste,« se je glasil eden izmed njih.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals