Domov Zanimivosti Seksi igralec Regé-Jean Page ljubi nogometašico

Seksi igralec Regé-Jean Page ljubi nogometašico

31-letni igralec Regé-Jean Page, ki je gledalce, še posebej pa gledalke po vsem svetu navdušil v vlogi Simona Basseta v Netflixovi zgodovinski drami “Bridgerton” je precej skrivnosten, ko gre za njegovo ljubezensko življenje.

Čeprav je bila izdana šele konec lanskega leta, je serija “Bridgerton” hitro prinesla planetarno slavo vodilnemu igralcu Regé-Jeanu Pageu, ki se je odlično odrezal v vlogi zapeljivega vojvode Simona Basseta. Govori se celo, da bo novi Bond 007. Paparazzo fotografije iz rojstnega Londona so razkrile, da je njegovo srce zasedeno, lokalni mediji pa so hitro ugotovili, kdo je izbranka njegovega srca.

Britanski igralec se je doslej z veseljem pogovarjal o snemanju nadaljevanke in druženju s kolegi na snemanju, pa tudi o tem, da je družinskim članom moral povedati, katerim prizorom se je treba izogniti, da bi se naprimer izognili gledanju bratranca brez oblačil, nikoli pa ni veliko razkril o svojem ljubezenskem življenju.
Kateri je uspelo osvojiti njegovo srce, so razkrile paparaco fotografije, posnete v Londonu, na katerih Regé-Jean v javnosti s svojo punco izmenjuje nežnosti.

Dekle, ki je osvojilo srce priljubljenega ‘vojvode’, je 30-letna Emily Brown, so britanski mediji hitro razkrili in dodali tudi to, da ne gre za Pageovo kolegico Phoebe Dynevor, kar so zaradi njenih svetlih las najprej nekateri namigovali.

Lokalni mediji so hitro poizvedeli o dekletu, ki je “ukradlo srce čednemu vojvodi”. Gre za strastno nogometašico, Emily živi in dela v Londonu, po poklicu pa je pisateljica, ki polprofesionalno igra nogomet za FBB Warriors.

Objeti par so ujeli v snegu, tik preden je Page sedel v voznikov avto in se napotil na letališče. Regé-Jean namreč te dni zaradi velikega filmskega projekta, ki ga ima v Ameriki, preživlja veliko časa na relaciji London-New York.

Foto: Instagram