Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Seksi igralec Regé-Jean Page ljubi nogometašico

Objavljeno

V redu

31-letni igralec Regé-Jean Page, ki je gledalce, še posebej pa gledalke po vsem svetu navdušil v vlogi Simona Basseta v Netflixovi zgodovinski drami “Bridgerton” je precej skrivnosten, ko gre za njegovo ljubezensko življenje.

Čeprav je bila izdana šele konec lanskega leta, je serija “Bridgerton” hitro prinesla planetarno slavo vodilnemu igralcu Regé-Jeanu Pageu, ki se je odlično odrezal v vlogi zapeljivega vojvode Simona Basseta. Govori se celo, da bo novi Bond 007. Paparazzo fotografije iz rojstnega Londona so razkrile, da je njegovo srce zasedeno, lokalni mediji pa so hitro ugotovili, kdo je izbranka njegovega srca.

Britanski igralec se je doslej z veseljem pogovarjal o snemanju nadaljevanke in druženju s kolegi na snemanju, pa tudi o tem, da je družinskim članom moral povedati, katerim prizorom se je treba izogniti, da bi se naprimer izognili gledanju bratranca brez oblačil, nikoli pa ni veliko razkril o svojem ljubezenskem življenju.
Kateri je uspelo osvojiti njegovo srce, so razkrile paparaco fotografije, posnete v Londonu, na katerih Regé-Jean v javnosti s svojo punco izmenjuje nežnosti.

Dekle, ki je osvojilo srce priljubljenega ‘vojvode’, je 30-letna Emily Brown, so britanski mediji hitro razkrili in dodali tudi to, da ne gre za Pageovo kolegico Phoebe Dynevor, kar so zaradi njenih svetlih las najprej nekateri namigovali.

Lokalni mediji so hitro poizvedeli o dekletu, ki je “ukradlo srce čednemu vojvodi”. Gre za strastno nogometašico, Emily živi in dela v Londonu, po poklicu pa je pisateljica, ki polprofesionalno igra nogomet za FBB Warriors.

Objeti par so ujeli v snegu, tik preden je Page sedel v voznikov avto in se napotil na letališče. Regé-Jean namreč te dni zaradi velikega filmskega projekta, ki ga ima v Ameriki, preživlja veliko časa na relaciji London-New York.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals