Domov Zanimivosti BQL: Rok in Anej Piletič sedaj povedala resnico o ločitvi. Za njima...

BQL: Rok in Anej Piletič sedaj povedala resnico o ločitvi. Za njima je težko obdobje …

To se je dogajalo v življenju slavnih bratov in o tem, sta sedaj tudi spregovorila.

Dou BQL sestavljata brata Rok in Anej Piletič. Brata bosta letos popestrila šov Znan obraz ima svoj glas, nastopala pa bosta kot ena oseba. Kako bo to videti?

»Prvič v zgodovini Znanega obraza bo nekdo nastopil kot dvojec. Kar pomeni, da bova praktično nastopala kot en nastopajoč, v kakšni obliki bomo še videli in se temu tudi sama pustiva presenetiti. Čaka naju veliko skupnih izzivov in preizkušenj, pred katere naju bodo postavile vse preobrazbe. Vse to bo še zanimivo,« sta pojasnila za portal odkrito. V intervjuju pa sta med drugim iskreno spregovorila tudi o ločitvi staršev.

»Sprva je bilo to težko obdobje za družino in seveda tudi za naju. Kot družina smo bili vedno povezani in nikoli si ne bi mislila, da bo razplet na koncu tak, kot je bil. Ampak ker smo vsi samo ljudje, se je tudi pri nas zgodilo to, kar se dogaja v veliko družinah po Sloveniji. Največ, kar sva pridobila iz ločitve staršev, je, da smo kot družina še bolj povezani. Mama in ata sta prijatelja in spoštujeta drug drugega, kar je neprecenljive vrednosti. Njuni sinovi pa smo dovolj stari, da lahko damo samo kapo dol za odnos, ki ga imata med sabo in do nas,« sta razkrila za omenjeni portal.

Foto: Facebook