Connect with us

Zanimivosti

BQL: Rok in Anej Piletič sedaj povedala resnico o ločitvi. Za njima je težko obdobje …

Published

on

To se je dogajalo v življenju slavnih bratov in o tem, sta sedaj tudi spregovorila.

Dou BQL sestavljata brata Rok in Anej Piletič. Brata bosta letos popestrila šov Znan obraz ima svoj glas, nastopala pa bosta kot ena oseba. Kako bo to videti?

»Prvič v zgodovini Znanega obraza bo nekdo nastopil kot dvojec. Kar pomeni, da bova praktično nastopala kot en nastopajoč, v kakšni obliki bomo še videli in se temu tudi sama pustiva presenetiti. Čaka naju veliko skupnih izzivov in preizkušenj, pred katere naju bodo postavile vse preobrazbe. Vse to bo še zanimivo,« sta pojasnila za portal odkrito. V intervjuju pa sta med drugim iskreno spregovorila tudi o ločitvi staršev.

»Sprva je bilo to težko obdobje za družino in seveda tudi za naju. Kot družina smo bili vedno povezani in nikoli si ne bi mislila, da bo razplet na koncu tak, kot je bil. Ampak ker smo vsi samo ljudje, se je tudi pri nas zgodilo to, kar se dogaja v veliko družinah po Sloveniji. Največ, kar sva pridobila iz ločitve staršev, je, da smo kot družina še bolj povezani. Mama in ata sta prijatelja in spoštujeta drug drugega, kar je neprecenljive vrednosti. Njuni sinovi pa smo dovolj stari, da lahko damo samo kapo dol za odnos, ki ga imata med sabo in do nas,« sta razkrila za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ko boste slišali, kakšen glas ima znani Slovenec, boste dobili kurjo polt

Published

on

Objavil je posnetek, ob katerem boste tudi vi ostali popolnoma brez besed.

Priljubljen slovenski glasbenik, ki ga je širna Slovenija spoznala z nastopom v šovu Slovenija ima talent, Žiga Lakner, je s svojimi spletnimi prijatelji delil posnetek, na katerem vadi.

»Pripravljam se za …,« je zapisal poleg nekoliko skrivnostno.

Njegov posnetek, ki ga najdete spodaj, vam bo zagotovo všeč in verjamemo, da boste ob poslušanju tudi vi dobili kurjo polt.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Tudi ta zelo znana Slovenka je postala mamica

Published

on

Rodila je že pred časom, sedaj pa to sporočila na zelo hudomušen način tudi spletnim prijateljem …

Da je postala mamica, je na Instagramu obelodanila z zares čudovito fotografijo. Spletna vplivnica Ajda Sitar Žumer se je razveselila še ene deklice, prvorojenki Rubi se je pridružila sestrica. Veselo novico pa je sporočila s čudovito fotografijo, na kateri imajo vsi štirje prepletene roke.

»Pa smo postali 4.  Vsak otrok prinese svojo energijo, spiše svojo zgodbo in te kot starša postavi pred takšen ali drugačen izziv. Tako je prišla ona in nam že prvi dan dala vedeti, da enostavno spada k nam.  Hvala, da si nas izbrala.  Hvala tudi ljubljanski porodnišnici, celotnemu osebju obeh izmen v porodni (še posebej pa babici Anji, ki me je vodila in podpirala na maratonski poti do uspešnega VBAC poroda) in na oddelku – izkušnja nad pričakovanji!

No, pa mini hvala tudi možu za podporo (čeprav sem mu na koncu zagrozila, da bo noč iz materinskega dneva na 26.3. še dolgo “odplačeval” in od tega ne odstopam še danes) je pripisala poleg in razkrila tudi, da je rodila že 26. marca.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Kaj? Sta Saša Lendero in nekdanji predsednik Borut Pahor res sveže zaljubljena?

Published

on

Ne boste verjeli, kaj je objavil Borut Pahor. Je s tem izdal skrivnost?

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero, ki je že pred časom sporočila, da je po mnogih letih ponovno samska, zadnje dni dobesedno cveti.

To je opazil tudi nekdanji predsednik države Borut Pahor, ki je nanjo naletel na radiu Veseljak. Nastala je čudovita fotografija, poleg katere pa je Pahor pripisal: »Na hodnikih Veseljakovih studiev, kjer sem posnel luštno pogovorno oddajo “Iskreno z Majo Oderlap”, sem srečal Sašo Lendero. Po moje je sveže zaljubljena, ker je bila tako poredno nasmejana in razigrana.«

S svojim zapisom pa je mnoge presenetil, nekateri celo menijo, da sta z Lenderovo par.

Številni komentatorji so zapisali, da sta skupaj videti več kot čudovito in da sta krasen par.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals