Kontaktirajte nas

Zanimivosti

BQL: Rok in Anej Piletič sedaj povedala resnico o ločitvi. Za njima je težko obdobje …

Objavljeno

V redu

To se je dogajalo v življenju slavnih bratov in o tem, sta sedaj tudi spregovorila.

Dou BQL sestavljata brata Rok in Anej Piletič. Brata bosta letos popestrila šov Znan obraz ima svoj glas, nastopala pa bosta kot ena oseba. Kako bo to videti?

»Prvič v zgodovini Znanega obraza bo nekdo nastopil kot dvojec. Kar pomeni, da bova praktično nastopala kot en nastopajoč, v kakšni obliki bomo še videli in se temu tudi sama pustiva presenetiti. Čaka naju veliko skupnih izzivov in preizkušenj, pred katere naju bodo postavile vse preobrazbe. Vse to bo še zanimivo,« sta pojasnila za portal odkrito. V intervjuju pa sta med drugim iskreno spregovorila tudi o ločitvi staršev.

»Sprva je bilo to težko obdobje za družino in seveda tudi za naju. Kot družina smo bili vedno povezani in nikoli si ne bi mislila, da bo razplet na koncu tak, kot je bil. Ampak ker smo vsi samo ljudje, se je tudi pri nas zgodilo to, kar se dogaja v veliko družinah po Sloveniji. Največ, kar sva pridobila iz ločitve staršev, je, da smo kot družina še bolj povezani. Mama in ata sta prijatelja in spoštujeta drug drugega, kar je neprecenljive vrednosti. Njuni sinovi pa smo dovolj stari, da lahko damo samo kapo dol za odnos, ki ga imata med sabo in do nas,« sta razkrila za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals