Domov Zanimivosti Glasbenik Miki Vlahovič je priznal, da ni lahko, da nekako morajo preživeti

Glasbenik Miki Vlahovič je priznal, da ni lahko, da nekako morajo preživeti

Glasbenik Miki Vlahovič, ki je leta prebil na odru s skupino Victory, pravi, da ni lahko, da so že tako dolgo, predolgo brez dela, ker ne smejo nastopati, da ga resno skrbi za preživetje. 

Priljubljeni glasbenik je sicer zavihal rokave in prevzel večino gospodinjskih del doma, vsak dan tudi skuha za družino. To mu odgovarja, saj se mu medtem v glavi porajajo nove ideje. Zbral je namreč pogum in stopil na samostojno pot. Res je, da se je v dolgi glasbeni karieri že pokazal tudi kot odličen pevec, spomnimo se velike uspešnice, zdaj že legendarne pesmi Zelena dežela. To, da ima mnogo več časa kot prej, mu je dalo vetra in tako piše pesmi, lotil se je celo stvari, ki mu niso najbolj domače, programiranje in podobno, tako, da v svojem mini studiu  napreduje tudi v tem smislu in si s tem preusmerja misli, saj ga sicer močno skrbi kako bo, saj že predolgo ne nastopajo in tudi ne zaslužijo za preživetje. 

Prva pesem Rad te imam, je namenjena njegovi ženi Petri, ki mu v dobrem in slabem že leta stoji ob strani. Nove pesmi, ki jih je že za album pa čakajo na snemanje in boljše čase. Tako kot on in njegovi glasbeni kolegi, ki se morajo znajti vsak po svoje, da nekako prebrodijo situacijo. 

Foto: Osebni arhiv