Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Glasbenik Miki Vlahovič je priznal, da ni lahko, da nekako morajo preživeti

Objavljeno

V redu

Glasbenik Miki Vlahovič, ki je leta prebil na odru s skupino Victory, pravi, da ni lahko, da so že tako dolgo, predolgo brez dela, ker ne smejo nastopati, da ga resno skrbi za preživetje. 

Priljubljeni glasbenik je sicer zavihal rokave in prevzel večino gospodinjskih del doma, vsak dan tudi skuha za družino. To mu odgovarja, saj se mu medtem v glavi porajajo nove ideje. Zbral je namreč pogum in stopil na samostojno pot. Res je, da se je v dolgi glasbeni karieri že pokazal tudi kot odličen pevec, spomnimo se velike uspešnice, zdaj že legendarne pesmi Zelena dežela. To, da ima mnogo več časa kot prej, mu je dalo vetra in tako piše pesmi, lotil se je celo stvari, ki mu niso najbolj domače, programiranje in podobno, tako, da v svojem mini studiu  napreduje tudi v tem smislu in si s tem preusmerja misli, saj ga sicer močno skrbi kako bo, saj že predolgo ne nastopajo in tudi ne zaslužijo za preživetje. 

Prva pesem Rad te imam, je namenjena njegovi ženi Petri, ki mu v dobrem in slabem že leta stoji ob strani. Nove pesmi, ki jih je že za album pa čakajo na snemanje in boljše čase. Tako kot on in njegovi glasbeni kolegi, ki se morajo znajti vsak po svoje, da nekako prebrodijo situacijo. 

Foto: Osebni arhiv

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals