Domov Glasba Maraaya iskreno o svoji skupni življenjski poti

Maraaya iskreno o svoji skupni življenjski poti

Spregovorila sta o svoji prehojeni skupni poti …

Po uspešnem začetku nove glasbene zgodbe, Marjetka in Raay, glasbeni tandem MARAAYA, izdajata že tretji singel. S skladbama Drevo in Obujem nove čevlje sta začela pisati glasbeno zgodbo v slovenščini in z njo tudi nadaljujeta. V svet pošiljata novo pesem in videospot: DOBR’ GRE

S polno dozo energije, pozitive, smeha, nalezljive melodije in prave mere sodobne produkcije bosta na radijskih, tv postajah in Youtubu odprla glasbeno pomlad, ki je pred vrati. Marjetka, ki je ponovno napisala besedilo za njun singel, je nov izid skladbe pospremila z besedami:

Začutila sva, da je čas za pozitivno, nasmejano, sproščeno in plesno pesem. Tako, ki te motivira, ti dvigne razpoloženje in te spomni, da imamo veliko razlogov, da si rečemo: ‘Res mi DOBR’ GRE!’ Sreča je v majhnih stvareh in nas spremlja na vsakem koraku, samo opaziti jo moramo znati. Vsak dan prinese nov začetek, le izkoristiti ga moramo.” 

Raay pa je dodal:

Pozitivna energija je nalezljiva. Včasih rabimo samo eno pesem, ki nas dvigne, nas sprosti in popravi razpoloženje. Tudi, ko kakšna stvar kdaj izgleda neobetavna, si velikokrat rečeva, da je že za nekaj dobra. Po navadi, ko pogledava za nazaj, je res tako. Verjameva, da nama življenje prinaša ravno tisto, kar potrebujeva.”