Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Se ga spomnite? Takšen je danes …

Objavljeno

V redu

Glasbeni manager Aleš Uranjekki smo ga lahko spremljali tudi kot simpatičnega sodnika šova X Factor, že dolgo ni stopil v ospredje. A naj vam zaupamo zanimivo novico, mož iz ozadja bo odslej skrbel za glasbenika, ki ga vsi zelo dobro poznamo.

Nekdanji bobnar skupine Šank Rock, producent, studijski glasbenik in manager Aleš Uranjek nima več vranje črne pričeske, kakšne smo bili vajeni, ko je sedel za sodniško mizo šova X Factor, ki se je pričel na POP TV vrteti pred natanko devetimi leti. A kot lahko vidite, 56-letniku tudi modno sivi lasje zelo pristojijo. Aleš se na spodnji fotografija nasmiha ob priljubljenemu Dejanu Krajncu, ki ga je kot glasbeni manager vzel pod svoje okrilje.

»Hvaležen sem, da ob meni stoji človek, ki se je v glasbeni svet že mnogokrat zapisal kot velik mojster in od katerega se lahko ogromno naučim. Lahko se pohvalim in ponosno povem, da je prav on moj manager,« je vesel Dejan, ki že nestrpno pričakuje nove glasbene dogodivščine, ki jih bo zasnoval skupaj z novim bandom DEJAN DOGAJA. 

Foto: Pop TV

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals