Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mesec dni po porodu Maja Šuput že v službi

Objavljeno

V redu

Nihče ni kot ona. Glasbenica in podjetnica Maja Šuput se vrača na zaslone mesec dni po porodu. Začela je snemati avdicijske oddaje za Supertalent, tik pred porodom pa je posnela prispevke za hrvaško različico “Znan obraz ima svoj glas”, ki bo na sporedu konec meseca.

V oddaji, kjer imajo ženske brke in brado, moški pa obleke in pete, ni nenavadno, da je voditeljica super noseča. Bodite z nami v sezoni All Stars, z že znanimi kandidati in žirijo, kar se tiče voditeljev, imamo tej sezoni okrepitev, saj je tu še Bloom in tako smo uradno trije voditelji,« je Maja Šuput zapisala v opisu fotografije, na kateri je na svojem Instagramu napovedala oddajo, ki jo bodo na Novi TV začeli predvajati 25. aprila.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

Medtem, ko je v oddaji “tvoje lice zvuči poznato” skupaj z voditeljem Franom Ridjanom, se bo par za potrebe nove sezone “Supertalenta” ločil. Maja je namreč 18. aprila začela snemati avdicijske oddaje za svojo najljubšo oddajo in se tako mesec dni po porodu vrnila v službo. Poleg Maje so v žiriji “Supertalenta” tudi ostali člani standardne zasedbe Martina Tomčić, Davor Bilman in Janko Popović Volarić. Čeprav so številni pričakovali, da si bo pevka in podjetnica po porodu  oddahnila od snemanja, delovna Maja očitno ne namerava odnehati.

foto: Maja Jurović/CROPIX

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals