“Lahko bi umrl”: Arnold Schwarzenegger govori odkrito

<div id="midasWidget__r92"></div>

Arnold Schwarzenegger je med enim od svojih predavanj diplomantom leta 2020 spregovoril o svoji operaciji na odprtem srcu.

72-letni igralec je marca 2018 šel pod nož na domnevno minimalno invaziven poseg, s katerim je nadomestil okvarjeno pljučno zaklopko v svojem srcu. Ko pa so zdravniki odkrili notranje krvavitve, se je vse skupaj prelevilo v operacijo odprtega srca.

Arnold je uporabil svoj primer operacije in okrevanja, kot primer diplomantov, kako premagajo ovire med pandemijo Covid 19 in pozneje v življenju.

Na Instagramu je zapisal: “Moj nasvet diplomantom, da premagajo ovire med virusom corone. Zaradi virusa korone ste potopljeni v svet, poln ovir. Želel sem, da veste, da bodo vedno ovire, ne glede na to, kako uspešni ste. Toda vi lahko vse to premagate in se približate svoji viziji. Mogoče je to znak, da sem amerikaniziran, toda želel sem povedati zgodbo o svoji srčni operaciji štiri mesece pred “Terminatorjem”. Upam, da vas motivira v teh težkih situacijah”.

Dodal je tudi videoposnetek urednika @attndotcom, ki pravi: “Lahko vam obljubim, da ta virus ni zadnja ovira, s katero se srečujete, vendar vam lahko pomaga pri pripravi na naslednjo oviro”.

Ko je govoril o svoji operaciji, je dejal: “Rekli so, da so zlomili srčno steno in da je prišlo do notranje krvavitve. Lahko bi umrl, če mi ne bi odprli prsnice in imel operacijo na srcu. V tem življenju gre za premagovanje ovir. Skozi vse življenje boste videli ovire, vržene pred vas. Toda če imate zelo jasno vizijo, o kateri sem že govoril, kaj točno želite početi in kdo želite biti, lahko najdete način, kako premagati vse te ovire”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice