Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 20.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 20/05/2020

“Poslušajte svojo intuicijo. Bodite potrpežljivi in strpni. Dobro premislite, kaj želite, preden se odzovete.”

Dobro jutro, dober dan, izvolite vpogled v današnji dan!

Današnji dan je namenjen duhovnemu razvoju in osebni rasti. Dan, ko se je pametno malce ozreti vase. Kaj vam je resnično pomembno? Česa si globoko in srčno želite? Kaj bi bilo pametno spremeniti in zakaj? Kaj se bo zgodilo, če tega ne storite? Pretehtajte. Postavljajte si dobra vprašanja. Ne kalkulirajte, bodite iskreni do sebe. Bolj boste čutili neodvisnost v svojem srcu, bolj se boste veselili življenja! 

Danes se vam znata malce zamajati samozavest in zaupanje vase. Če se vam karkoli težjega dogaja, bodite do sebe prizanesljivi. Pomanjkanje ljubezni v otroštvu in v mladosti ni vaša krivda. Prisluhnite svoji intuiciji. V stiskah iščite pomoč na duhovnih ravneh. Tako se boste najbolje umirili. Strah in dvomi se bodo počasi raztopili.

Danes boste veseli in srečni, notranje izpolnjeni, ce boste izražali sebe v skupinskem sodelovanju z drugimi, le strpni bodite. To vam bo dalo notranji mir in trdnost. Osrečevale vas bodo tudi aktivnosti, s katerimi boste pomagali drugim. V humanitarnih dejavnostih npr. Tako se boste izognili tudi samoti, ki bi jo danes težko prenašali.

Danes lahko uresničite dolgo željeni cilj. Vaša ustvarjalnost je v razcvetu: lahko uspešno združite poslovno in osebno življenje. Ne spuščajte se v dvomljive posle.

Miren dan vam želim. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com