Samska Špela Grošelj uživa v prelepi Sloveniji

Ne dolgo nazaj, pred 8 tedni je Špela Grošelj na svoj Instagram profil objavila fotografijo sebe in svojega nekdanjega fanta Gregorja. Zapisala je: “Samo jst pa ti…že celih 7 dni! Za [KOGA ali KAJ] ste v teh dneh najbolj hvaležni? #quarantine #oneweek #us #couple #hike #theview #love #kiss”.

Špela Grošelj s svojim bivšim fantom / Instagram

Par je bil sicer januarja na počitnicah v Vietnamu, kjer sta delovala še zelo zaljubljeno. Takrat je pod fotografijo zapisala: “Tik pred odhodom domov. Nama je pa le ratal narest eno skupno fotko! Vietnam, hvala za poletje in sončne objeme! Za nova spoznanja in drugačen pogled na življenje in svet. Za preizkušanje potrpežljivosti vseh 19 dni za vse, kar sva tu doživela in dojela”.

Špela Grošelj še vedno objavlja pozitivne besede in nagradne igre na svojem profilu. Nedavno nazaj se je potepala po Sloveniji in vsakič znova je vedno navdušena nad njo. Objavila je fotografijo, na kateri je pisalo, da je Slovenija lepa.

Špela Grošelj uživa v lepotah Slovenije / Instagram

Pod fotografijo pa so se oboževalci strinjali z njo in tudi zapisali, da je ona tudi lepa. Med njimi je bil tudi slovenski fotograf Tibor Golob. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com