Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Neda Ukraden ima z leti vse več zakonskih ponudb

Objavljeno

V redu

Znana pevka Neda Ukraden skriva svoje ljubezensko življenje, na vprašanje o ljubezenskem statusu je odgovorila: “Zelo sem previdna”. Imam mnogo moških, ki mi dvorijo un vse več ponudb za zakon.

Pevka Neda Ukraden že leta skriva ljubezensko življenje in tudi na spletke ne odgovarja. Radovedni oboževalci jo pogosto sprašujejo ali je njeno srce končno kdo osvojil. Sicer je bila poročena s pokojnim režiserjem Milanom Bilbijo, s katerim je dobila hčerko.

‘Imela sem en zakon pa še to sem se komaj poročila. Ne zato, ker se ni nihče želel poročiti z mano, ampak zato, ker sem konkretna ženska. Moj bivši mož je Jelenin oče in z njim sem vse življenje ohranjala dober odnos. Ko se je ljubezen ohladila, še ni pomenilo, da moram tega človeka sovražiti. Z ljudmi, ki sem jih imela rada, a ni jih bilo veliko, sem vedno poskušala vzdrževati odnos. Nikoli nisem, kar tako šla od postelje do postelje. Sem staromodna in zelo previdna ‘je dejala pevka. Nekoč je priznala, da se je od Milana ločila, ker ga je motila njena slava. Menil je, da preveč slave škoduje njunemu odnosu in da bi morala ona dati prednost njihovemu domu.

Trenutno, še pravi Neda, ni srečala nikogar, ki bi jo osvojil. ‘Imam tako slabo ljubezensko življenje, da si moram nujno nekaj izmisliti,’ je še dejala pred kratkim in dodala, da ji mnogi moški sicer še vedno dvorijo in da ima veliko zakonskih ponudbe.

foto: Instagram

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals