Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina sedaj iskreno priznala, kako je bilo v resnici med njo in Domnom

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Razkrila je, kaj je čutila do Domna in kaj o ljubezni meni danes.

Že od poročnega obreda dalje se je videlo, da sta si Nina in Domen zelo naklonjena. Kasneje sta sicer imela nekaj nesoglasij, a sta jih uspešno zgladila. Tik pred koncem eksperimenta pa se jima dogajajo stvari, ki si jih niti sama ne znata dobro razložiti. Nina je priznala, da jo je strah tega, kar čuti do Domna.

»Čustva so zakomplicirana stvar in ja, priznam, da se jih na nek način še danes bojim … Celoten eksperiment je bil vrtiljak čustev, vseh možnih čustev, ki so v meni vzbujali strah in zmedeno. Zadnji teden me je bilo strah mojih čustev, saj jim nisem povsem zaupala, bila sem zmedena, v nič nisem bila prepričana in strah me je bilo, da bi bil na koncu kdo prizadet,« nam je priznala Nina.

Kot smo lahko videli, je Domnu povedala, da ga ima rada. Pa je to zanjo enako, kot reči: ‘Ljubim te’?

Nina in Domen sta si bila naklonjena.

»Besede ‘rad te imam’ imajo povsem drug pomen kot besedi ‘ljubim te’, rad te imam lahko rečeš prijatelju, rad imaš lahko sladoled in rad nekaj počneš, »ljubim te« pa ima za mene veliko globlji pomen. V tistem trenutku mi ni bilo vseeno za Domna, kaj točno sem pa čutila pa ne znam odgovoriti.«

Nina se je danes s svojimi strahovi uspešno soočila. Če jo je bilo nekoč strah ljubezni, pa je danes to breme uspešno odvrgla.

»Včasih me je bilo izjemno strah ljubezni, priznam, da sem vedno hrepenela po njej, pa čeprav sem to vedno zanikala, strah me je bilo da bi bila prizadeta, da me nihče ne bo imel rad, me ljubil, zato se ji nisem upala prepustit. A s strahovi se je potrebno soočiti in jih premagati, tako da se sedaj prepuščam in si dovolim ljubiti,« nam je za konec še pojasnila.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Znano, kdaj se vrača ta priljubljeni slovenski resničnostni šov

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na POP TV so delili zelo veselo novico …

Na POP TV se vrača zelo priljubljeni kuharski šov MasterChef, kar so ustvarjalci razkrili že pred časom. Sedaj pa so sporočili še točen datum, šov se na televizijske ekrane vrača 18. marca.

»Letošnja sezona prinaša nekaj novosti. Poleg tega, da bomo oddajo lahko spremljali kar štiri dni v tednu, med ponedeljkom in četrtkom, producenti obljubljajo še nekaj novosti so zapisali.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Šok že takoj na začetku

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Obeta se zelo razburljiva sezona …

Začela se je tretja sezona šova Poroka na prvi pogled. V prvi epizodi sta se poročila Marko in Sara, v drugi pa sta usodni da dahnila Miha in Olga.

A svatje niso bili najbolj zadovoljni nad Olgo. Menili so, da se je nekoliko obotavljala, preden je privolila v zakonsko zvezo z Miho.

Kot smo lahko videli, je bil Miha takoj navdušen nad svojo nevesto, Olga pa se je v resnici nekoliko obotavljala.

A zdi se, da se bosta morda vendarle ujela …

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju), razkril, kakšen odnos ima z mamo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljeni igralec je razkril, kako je v resničnem življenju.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki v novi seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je za revijo Lady povedal, kako se razume s svojo mamo.

“Z mojo mami imava zelo lep odnos. Velikokrat se nama tudi zgodi prenos misli, ko se pokličeva hkrati, ne da bi se to prej dogovorila. Nekako začutiva, kdaj ima nekdo slab dan in potrebuje pogovor. Najbolj sem ji hvaležen za vso brezpogojno ljubezen, dobro vzgojo in ogromno požrtvovalnosti, ki jo je razdajala vse otroštvo zame. In pa seveda za vsa nedeljska kosila. (smeh) Mami, hvala iz srca,” je dejal igralec za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals