Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 20.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 20.6.2020

“Osrečuje nas tisto, kar si želimo in ne tisto, kar mislimo, da moramo.”

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan. 

Danes na vrsto pride vaša duša, ki bo zaplesala ples veselja in sreče, če boste ravnali kot sam sebi najboljši prijatelj in naredili vsaj eno stvar, o kateri že dolgo razmišljate in sanjate, a niste imeli dovolj poguma zanjo. Storite nekaj novega in norega. Bodite drzni čez vse meje. Uspeh vas čaka tam, kjer ste prisotni z vsem srcem. Kaj najraje počnete? Sledite željam svojega srca in drugi vam bodo z veseljem pomagali pri uresničevanju zamisli. 

Dan je idealen za druženje in prijateljstvo. Izrazite sebe, spregovorite in delite svoje zamisli, želje, cilje. Ob vsaki stvari, ki jo po vašem prepričanju MORATE storiti, se vprašajte, kaj vam to daje in kaj bi se zgodilo, če tega ne bi storili. 

Danes je idealen dan, da razrešite odnose s pomembnimi ženskimi osebami v vašem življenju: z mamo, babico, sestro, hčerko, prijateljico,….

Danes ne prikrivajte čustev, v partnerstvo vnesite skrice. Presenečajte! A tudi ne dovolite, da vas strasti nosijo sem in tja. 

Pazljivo z denarjem danes. Čustveno pogojeni nakupi vam znajo po nepotrebnem izprazniti denarnico, kar bi kasneje obžalovali.

Iskriv dan vam želim. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko