Domov Glasba Je Katarina Mala v novem spotu res gola?

Je Katarina Mala v novem spotu res gola?

Bila je zgoraj brez , znucana, kreditno sposobna, nosila preozke kavbojke in šla čav čav, vas na koga spominja? Da, to je Katarina Mala, ki se provokativno vrača.

Deset let je od prvega singla in Katarina Mala je pač taka kot vedno, samosvoja, provokativna in všečna. Takšna je tudi v novem singlu ‘Grem sam naprej’.

Omenjena pesem ima tudi videospot, k sodelovanju je skupaj z Venom Jemeršičem pozvala oboževalce, da jima pošljejo kratke video utrinke, ki izžarevajo njih in njihove bližnje, posnetke na katerih, plešejo, se smejijo, pozirajo, znorijo … predvsem pa zabavajo. Ustvariti sta želela malo neobičajen glasbeni video, v katerem in s katerim sta želela, v časih, ko druženje ni najbolj zaželeno, na svoj način zbližati ljudi. In uspelo jima je.

Zgodil se je pa še žgečkljiv moment, hm, je Katarina Mala gola ali ne? V prenesem pomenu smo kdaj pa kdaj vsi goli, ko snamemo maske in pokažemo svoj pravi jaz. Človek slej kot prej pokaže svoje dobre in slabe plati,” se namuzne nepoboljšljiva koketa. Presodite sami.

Foto: Ven Jemeršič