Connect with us

Zanimivosti

Ste vedeli, da duhovnik Martin Golob počne to? Presenečeni boste

Published

on

Razkril je, kaj ima zares rad.

Zagotovo ste tudi vi na družbenih omrežjih že opazili kak zapis duhovnika Martina Goloba, ki ga pozna vsa Slovenija. S svojimi zapisi razveseljuje stare in mlade. Kot pa piše revija Lady, ima Golob na družbenih omrežjih celo več sledilcev od marsikaterega spletnega vplivneža. V reviji dodajajo še, da je prav on ‘krivec’, da so Facebook pričele uporabljati tudi babice.

Kaj pa ima poleg tega še rad, kaj počne?

Kot je razkril za omenjeno revijo, zelo rad bere.

»Žal imam zelo malo prostega časa, ko v roke lahko vzamem knjigo, ki ni povezana z mojo službo in poslanstvom. Redno prebiram Sveto pismo, kar nekaj jih imam v župnišču – od Dalmatinove Biblije pa do otroških izdaj Svetih pisem, med njimi je, denimo, tudi študijsko Sveto pismo. Ko sem ga pred kratkim prebiral, sem v njem našel celo nekaj zapiskov. Sicer pa vedno znova, ko berem Sveto pismo, kar je zelo pogosto, iz njega potegnem kakšno dobro misel, ki jo potem povem pri maši je dejal in dodal tudi: »Zanimajo me tudi knjige, ki govorijo o zgodovini, razni potopisi in knjige iz psihologije, ki govorijo o pedagoških temah, in še bi lahko našteval. Rad kaj preberem in zelo si želim, da bi za to našel malo več časa.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals