Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ste vedeli, da duhovnik Martin Golob počne to? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Razkril je, kaj ima zares rad.

Zagotovo ste tudi vi na družbenih omrežjih že opazili kak zapis duhovnika Martina Goloba, ki ga pozna vsa Slovenija. S svojimi zapisi razveseljuje stare in mlade. Kot pa piše revija Lady, ima Golob na družbenih omrežjih celo več sledilcev od marsikaterega spletnega vplivneža. V reviji dodajajo še, da je prav on ‘krivec’, da so Facebook pričele uporabljati tudi babice.

Kaj pa ima poleg tega še rad, kaj počne?

Kot je razkril za omenjeno revijo, zelo rad bere.

»Žal imam zelo malo prostega časa, ko v roke lahko vzamem knjigo, ki ni povezana z mojo službo in poslanstvom. Redno prebiram Sveto pismo, kar nekaj jih imam v župnišču – od Dalmatinove Biblije pa do otroških izdaj Svetih pisem, med njimi je, denimo, tudi študijsko Sveto pismo. Ko sem ga pred kratkim prebiral, sem v njem našel celo nekaj zapiskov. Sicer pa vedno znova, ko berem Sveto pismo, kar je zelo pogosto, iz njega potegnem kakšno dobro misel, ki jo potem povem pri maši je dejal in dodal tudi: »Zanimajo me tudi knjige, ki govorijo o zgodovini, razni potopisi in knjige iz psihologije, ki govorijo o pedagoških temah, in še bi lahko našteval. Rad kaj preberem in zelo si želim, da bi za to našel malo več časa.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals