Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ste vedeli, da duhovnik Martin Golob počne to? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Razkril je, kaj ima zares rad.

Zagotovo ste tudi vi na družbenih omrežjih že opazili kak zapis duhovnika Martina Goloba, ki ga pozna vsa Slovenija. S svojimi zapisi razveseljuje stare in mlade. Kot pa piše revija Lady, ima Golob na družbenih omrežjih celo več sledilcev od marsikaterega spletnega vplivneža. V reviji dodajajo še, da je prav on ‘krivec’, da so Facebook pričele uporabljati tudi babice.

Kaj pa ima poleg tega še rad, kaj počne?

Kot je razkril za omenjeno revijo, zelo rad bere.

»Žal imam zelo malo prostega časa, ko v roke lahko vzamem knjigo, ki ni povezana z mojo službo in poslanstvom. Redno prebiram Sveto pismo, kar nekaj jih imam v župnišču – od Dalmatinove Biblije pa do otroških izdaj Svetih pisem, med njimi je, denimo, tudi študijsko Sveto pismo. Ko sem ga pred kratkim prebiral, sem v njem našel celo nekaj zapiskov. Sicer pa vedno znova, ko berem Sveto pismo, kar je zelo pogosto, iz njega potegnem kakšno dobro misel, ki jo potem povem pri maši je dejal in dodal tudi: »Zanimajo me tudi knjige, ki govorijo o zgodovini, razni potopisi in knjige iz psihologije, ki govorijo o pedagoških temah, in še bi lahko našteval. Rad kaj preberem in zelo si želim, da bi za to našel malo več časa.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals