Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 20. 7. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 20. 7. 2020

“Edina oseba, na katero čakaš in od katere potrebuješ dovoljenje, si v resnici ti.”

Dobro jutro, dober dan, za veliko ljudi se zopet začne delovni teden. Poglejmo, kam je pametno vlagati energijo, da se bomo počutili kar najbolj izpolnjeni. 

Dvajsetega smo danes. Privlačila nas bo umetnost, vse lepo, umirjeno. Čutili bomo željo po pristnem prijateljstvu. Težko se bomo izognili močnemu čustvenemu doživljanju.  Dvojka je simbol Lune, ki se iz dneva v dan spreminja. Tako nekako bo tekom celega dne naša energija nihala. Hitro se bom nad nečim navdušili in tudi hitro ohladili. Čustveni odzivi znajo biti danes močni. Bolj dovzetni bomo za vplive iz okolice in če se ne bomo “vzeli v roke”, kot to zahteva dan kot tak, se bomo obnašali kot barčica brez krmarja na razburkanem morju. Kakorkoli, dan bo bolj sanjav in lenoben.

Kljub vsemu bomo težko prenašali samoto. Ustrezala nam bo družba za umirjene klepete in sprehode v naravi, po gozdnih poteh, po drevoredih, muzejih, galerijah, gradovih, za skupno uživanje v glasbi,….Na tak način se lahko izognemo otožnosti. Zelo bomo občutljivi tudi za stvari, ki so drugim skrite. Hitro bomo zaznali, kaj je dobro in prav za nas in kaj ni. 

Težko se bomo izognili zaskrbljenosti glede prihodnosti in to je tisto, kar človeka vleče nazaj, ko bi moral iti naprej. Nikjer ne piše, da bomo ostali sami in izgubili udobje in materialno varnost. Takšna so le naša prepričanja. 

Današnji dan od nas zahteva samozavestno razmišljanje in ravnanje, ustvarjanje stabilnosti in jasno postavljene cilje. Upoštevanje duhovnih zakonitosti je tisto, ki bo prineslo dobre rezultate in blagostanje.  Na tak način se lahko iznebimo strahov in skrbi ter konkretno zaživimo svojo ustvarjalnost. Za pomoč pri organizaciji in načrtovanju ciljev si lahko najdemo prijateljsko ali strokovno pomoč. 

Ne zapravljajmo denarja danes in ne zanašajmo se na srečo, ki je danes opoteča.

Pametno se je izogibati črni barvi. V podporo energiji bodo bela, srebrna in zelena barva ter biser in in mesečev kamen. Danes krepimo pljuča. 

Umirjen dan vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko