Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Princeso pestijo hude težave z ušesi, zdravniki ji ne dovolijo na letalo

Objavljeno

V redu

Najbolj žalostno ‘evropsko princeso’ pestijo težave z ušesi, zaradi katere ji zdravniki ne dovolijo leteti. Ker ne more v Monaco, bo princ Albert z otroki znova prišel k svoji ženi.

43-letna princesa Charlene je prvič po odhodu z Monaškega dvora pojasnila, kaj se skriva za njenim podaljšanim bivanjem v tujini, od koder se še ni vrnila. Vse se je začelo z njenim kratkim obiskom Južne Afrike meseca maja zaradi dejavnosti povezanih z njeno dobrodelno fundacijo v Južni Afriki, ki se je medtem spremenilo v nekakšno izgnanstvo. Čas mineva in nekdanja olimpijska plavalka, čigar nasmeha že leta ni bilo videti na prireditvah, ki se jih je udeležila z možem, monaškim princem Albertom (63) iz tedna v teden prelaga svojo vrnitev na dvor. V nedavnem je pojasnila, da se zaradi poslabšanja zdravja ne more vrniti. Gre namreč za ontološke težave, zaradi katerih je bila prisiljena ostati dlje, ker ni smela na letalo.

Že prej je imela posege, saj je imela zaradi infekcij težave z ušesi. Ko pa je sredi maja končno prišla na obisk v domovino, so se spet pojavili zapleti, začela jo je močno boleti v ušesih, zaradi česar je bila 23. junija na novi operaciji. Okrevanje je trajalo kar nekaj časa, zato je morala preložiti načrtovano vrnitev v Monaco, kjer naj bi 2. julija praznovala deseto obletnico poroke z možem. A se ni izšlo.

Medtem se njen mož monaški princ sam udeležuje prireditev, kjer po uradni dolžnosti mora biti prisoten, skrbi za njuna šestletna dvojčka Jacquesa in Gabriello ter se kislo nasmiha fotografom in zagotovo šteje dneve, ko se bo končala nerodna situacija, v kateri se je znašel. Seveda so se začela tudi že ugibanja ali gre res le za zdravstvene težave ali vse večje težave v zakonu?

Foto: ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO