Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 20. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 20. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kako lahko kar najbolje izkoristite današnji dan, da boste zvečer zadovoljni rekli:” Yesss, to je to!”

“Na široko odprite okna in vrata, dan veselja je pred vami.”

Današnji dan bo bolj dinamičen in nemiren, primeren za potovanja, izlete, druženja, pohajanja, športanje, za vse, kar vam daje občutek svobode.

Povečana intucija vas bo pripeljala do marsikaterega odkritja. Tančice skrivnosti se bodo nežno razkrivale. Marsikatero srce bo zadrhtelo ob novem vznemirjenju. Marsikdo bo v svet pogledal skozi rožnata očala in užival v čutenju vsega lepega.

Enica v bioritmu dneva vam bo dala neverjetno moč in sposobnost rešiti vse težave. Izogibati se je treba perfekcionizmu, saj z njim obremenjujete okolico. Štirica v generacijskem letu pa vam daje smisel za delo in disciplino. Delo vam bo šlo dobro od rok zato lahko pričakujete lepe uspehe. Pametno bi se bilo odločiti za sodelovanje danes.

Dvajsetega smo danes. Radi boste drugim priskočili na pomoč, če bo to potrebno.

Lahko pričakujete korist od nasprotnega spola.

Pričakujete lahko kakšna presenečenja in nepredvidene situacije. Sledite intuiciji.

Usodno srečanje z osebo nasprotnega spola, ki vam bo všeč, ne bo “dolgega veka”. Bo pa lep spomin.

Pristne vedrine vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko