Kontaktirajte nas

Zabava

Jeseni prihaja Kmetija, to razkrivajo ustvarjalci

Objavljeno

V redu

Jesen bo na male zaslone prinesla tudi zelo priljubljeni resničnostni šov Kmetija. Preberite, kaj vse je že znanega!

To jesen bomo na POP TV spet spremljali resničnostni šov Kmetija, ki vsako sezono navduši gledalce. Skozi kmečko avanturo vas bo tudi letos pospremila voditeljica Natalija Bratkovič.

V Prekmurju, na že znani lokaciji, na kmetiji, ki smo jo gledali že v pretekli sezoni, se snemalni dnemi vrstijo drug za drugim. Produkcijska ekipa Kmetije je v začetku avgusta začela s snemanjem resničnostnega šova Kmetija, ki je tako že v polnem zamahu.

»Čeprav smo sredi vročinskega vala in je snemanje zelo naporno, smo vsi veseli, da smo nazaj,« pove voditeljica Natalija Bratkovič, za katero je to četrta sezona enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov. »Letos nas čaka veliko preobratov in še več skrivnosti, še vedno ni povsem jasno, kdo vleče niti,« izda le malo vsebine in pohvali letošnje kmete: »Tekmovalci so enkratni, že na začetku pridni, tako da bodo gledalci z njimi več kot zadovoljni.«

Na Kmetiji je tako že 20 tekmovalcev resničnostnega šova, ki se potijo ob kmečkih opravilih. Že kmalu razkrijemo nekaj znanih obrazov, ki se bodo to jesen borili za zmago in denarno nagrado 50.000 evrov.

Foto: POP TV

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals