Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Manco Špik spet napadli, tako se je branila

Objavljeno

V redu

Po zadnji objavi slovenske pevke so se spet vsuli negativni komentarji …

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik se pogosto oglasi preko družbenih omrežij in s svojimi spletnimi prijatelji deli razne fotografije in misli. Največkrat objavlja lepe, pozitivne in spodbudne besede.

Letos poleti je, tako kot številni drugi znani Slovenci, uživala ob morju in svoje poletne utrinke tudi pokazala širši javnosti.

Sedaj pa je objavila fotografiji, na kateri je poleg sponzorskega avtomobila, pa nekaterim to spet ni bilo prav. Pojavili so se neprimerni komentarji, med njimi tudi:  »Med lock-downom pa tud za kruh ni bilo..« Nanj je Manca odgovorila: »se eden ki povrsno bere moje zapise in obozuje rumeni tisk… pa potem sklepa po svoje. 🤣👏👏😘👋! Mislim, da pri meni ni scenarija, da ne bi zmogla poskrbet zase in za mojo hcerko…«

Sicer je bilo več takšnih, ki so se postavili v bran simpatični pevki in ji zapisali, naj se nikar ne ozira na negativne komentarje.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals