Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan in princ Harry bosta s to potezo še bolj zaostrila odnose

Objavljeno

V redu

Poleg vzgoje svojih otrok, sina Archieja Montbattena-Windsorja in hčerke Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, Meghan in Harry po poročanju vira, ki je paru blizu, malo Lilibet za razliko od Archieja ne bosta krstila v skladu s kraljevsko tradicijo.

Potem, ko sta se Meghan Markle in princ Harry januarja lani odločila zapustiti Združeno kraljestvo in začeti novo življenje v Kaliforniji, so se v družini Windsor začela velika nesoglasja, njihova nesoglasja pa so pogosto krasila številne naslovnice. Od takrat je bilo vsem jasno, da ne bo nič več, kot je bilo. Še ena odločitev princa Harryja in vojvodinje Meghan pa bi lahko še bolj zamajala že tako zaostrene odnose.

l

Harry in Meghan sta vedno delala stvari po svoje in v skladu s tem, kar sta želela za svoje otroke,” je za tuje medije povedal dobro obveščeni vir. “Čeprav sta se Archie in Lilibet rodila kot člana kraljeve družine, sta bila njuna prva meseca precej drugačna,” je še dodal vir in se skliceval na pomembno kraljevsko tradicijo, ki naj bi jo Harry in Meghan prekinila z Lilibet.

Kljub govoricam v zadnjih tednih, da sta se Harry in Meghan odločila in želita Lilibet krstiti v Windsorju v prisotnosti kraljice Elizabete II., Bo po navedbah vira Lilibet krščena v Kaliforniji.

Kraljevski komentator Richard Fitzwilliams je v intervjuju za The Express poleg tega izjavil, da je to zelo verjetno. “Zdi se gotovo, da bo krst Lilibet v domači državi Meghan in bo potekal na skrivaj, brez polemik kot so bile okoli Archiejevega krsta,” predvideva Fitzwilliams.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals