Meghan in princ Harry bosta s to potezo še bolj zaostrila odnose

<div id="midasWidget__r92"></div>

Poleg vzgoje svojih otrok, sina Archieja Montbattena-Windsorja in hčerke Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, Meghan in Harry po poročanju vira, ki je paru blizu, malo Lilibet za razliko od Archieja ne bosta krstila v skladu s kraljevsko tradicijo.

Potem, ko sta se Meghan Markle in princ Harry januarja lani odločila zapustiti Združeno kraljestvo in začeti novo življenje v Kaliforniji, so se v družini Windsor začela velika nesoglasja, njihova nesoglasja pa so pogosto krasila številne naslovnice. Od takrat je bilo vsem jasno, da ne bo nič več, kot je bilo. Še ena odločitev princa Harryja in vojvodinje Meghan pa bi lahko še bolj zamajala že tako zaostrene odnose.

l

Harry in Meghan sta vedno delala stvari po svoje in v skladu s tem, kar sta želela za svoje otroke,” je za tuje medije povedal dobro obveščeni vir. “Čeprav sta se Archie in Lilibet rodila kot člana kraljeve družine, sta bila njuna prva meseca precej drugačna,” je še dodal vir in se skliceval na pomembno kraljevsko tradicijo, ki naj bi jo Harry in Meghan prekinila z Lilibet.

Kljub govoricam v zadnjih tednih, da sta se Harry in Meghan odločila in želita Lilibet krstiti v Windsorju v prisotnosti kraljice Elizabete II., Bo po navedbah vira Lilibet krščena v Kaliforniji.

Kraljevski komentator Richard Fitzwilliams je v intervjuju za The Express poleg tega izjavil, da je to zelo verjetno. “Zdi se gotovo, da bo krst Lilibet v domači državi Meghan in bo potekal na skrivaj, brez polemik kot so bile okoli Archiejevega krsta,” predvideva Fitzwilliams.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice