Connect with us

Zanimivosti

Meghan in princ Harry bosta s to potezo še bolj zaostrila odnose

Published

on

Poleg vzgoje svojih otrok, sina Archieja Montbattena-Windsorja in hčerke Lilibet Diane Mountbatten-Windsor, Meghan in Harry po poročanju vira, ki je paru blizu, malo Lilibet za razliko od Archieja ne bosta krstila v skladu s kraljevsko tradicijo.

Potem, ko sta se Meghan Markle in princ Harry januarja lani odločila zapustiti Združeno kraljestvo in začeti novo življenje v Kaliforniji, so se v družini Windsor začela velika nesoglasja, njihova nesoglasja pa so pogosto krasila številne naslovnice. Od takrat je bilo vsem jasno, da ne bo nič več, kot je bilo. Še ena odločitev princa Harryja in vojvodinje Meghan pa bi lahko še bolj zamajala že tako zaostrene odnose.

l

Harry in Meghan sta vedno delala stvari po svoje in v skladu s tem, kar sta želela za svoje otroke,” je za tuje medije povedal dobro obveščeni vir. “Čeprav sta se Archie in Lilibet rodila kot člana kraljeve družine, sta bila njuna prva meseca precej drugačna,” je še dodal vir in se skliceval na pomembno kraljevsko tradicijo, ki naj bi jo Harry in Meghan prekinila z Lilibet.

Kljub govoricam v zadnjih tednih, da sta se Harry in Meghan odločila in želita Lilibet krstiti v Windsorju v prisotnosti kraljice Elizabete II., Bo po navedbah vira Lilibet krščena v Kaliforniji.

Kraljevski komentator Richard Fitzwilliams je v intervjuju za The Express poleg tega izjavil, da je to zelo verjetno. “Zdi se gotovo, da bo krst Lilibet v domači državi Meghan in bo potekal na skrivaj, brez polemik kot so bile okoli Archiejevega krsta,” predvideva Fitzwilliams.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Iza in Anej Piletič končno sporočila tako lepo novico

Published

on

Parček ostaja skrivnosten, a nekaj podrobnosti je vendarle prišlo na dan …

Priljubljeni slovenski glasbenik, član dua BQL, Anej Piletič in njegova žena Iza, sta konec lanskega leta presenetila z novico, da bosta pričela graditi hišo. Razkrila sta, da bo stala v okolici Celja, tako bosta v bližini svojih družin.

Da se stvari pospešeno premikajo naprej, pa je sedaj razkrila Iza za revijo Lady.

»Načrtujeva, da se bova selila nekje v začetku jeseni,« je povedala za omenjeno revijo, kot pa so še zapisali, bolj podrobno o hiši še zaenkrat molči.

Razkrila pa je, da sta z Anejem, ki je trenutno zaradi nedavne pogodbe, ki jo je podpisal z veliko ameriško založbo, razpet med ZDA in Slovenijo, dobro premislila, v kakšni hiši si želita ustvariti dom in družino.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Se spomnite smučarke Špele Pretnar? To se sedaj dogaja z njo

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite naše vrhunske smučarke …

Špela Pretnar je bila nekoč vrhunska slovenska smučarka, je prejemnica malega kristalnega globusa. V pokoj je odšla leta 2004, odtlej pa se je o njej bolj malo pisalo.

Vse do letos, saj je v temu mesecu dopolnila že 50 let.

Kako doživlja abrahama in kakšno je njeno življenje danes, so raziskali novinarji revije Lady. Kot je zapisala novinarka Barbara Majič, se je svojih let dobro zavedela šele, ko je prejela vabilo za mamografijo.

»To je bil res šok, ampak seveda sem šla na pregled. Rojstnih dni pa nisem nikoli prav praznovala, saj me med smučarsko sezono pozimi ni bilo doma. Zdaj me je pa vse prehitelo, zato bom petdeset let praznovala pozneje. Zabava bo 26. maja, da ne bo ravno na dan mladosti, in pa zato, da bom lahko kar dva dni slavila,« je pojasnila za omenjeno revijo.

Ponosno je spregovorila tudi o sinu Maku, ki je dopolnil 12 let.

»Trenutno se vse vrti okoli Maka, ki zahteva vso mojo energijo in večino prostega časa. Sicer nisem bila nikoli pretirano za otroke, rajši sem se družila z živalmi, kot da bi se ‘vtaknila’ v otroka v vozičku. Zdaj pa res uživam, najrajši na svetu sem mama. Imam zelo zahtevnega otroka, ki mi vzame veliko časa, saj sva zelo navezana,« je iskreno povedala za omenjeno revijo.

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan sklenila, da tega ne bo skrivala

Published

on

Znana igralka se je odločila, da bo tako. S svojim dejanjem pa je mnoge presenetila, spet druge pa opogumila …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih igralk, Nataša Tič Ralijan, ki je polno zaposlena v Mestnem gledališču ljubljanskem, je bila ena prvih znanih Slovenk, ki je sklenila, da bo skozi leta ohranila naravno barvo las in dovolila srebrnim odtenkom, da naredijo svoje.

»Že vse odkar je dobila prve sive lase, jih ponosno nosi in jih ne skriva z barvnimi prelivi. To sovpada tudi z njenim zdravim načinom življenja, saj vase in nase ne želi vnašati ničesar, kar bi ji lahko škodovalo,« so pred kratkim o njej zapisali v reviji Lady.

Kot si lahko pogledate na spodnji fotografiji, pa je priljubljena igralka z naravno barvo las videti več kot odlično.

Foto: Facebook/Mestno gledališče ljubljansko

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals