Domov Življenjski Stil To je najmočnejša pijača, ki zares kuri maščobo

To je najmočnejša pijača, ki zares kuri maščobo

Zdravilen sadež v kombinaciji z medom dela čudeže. Poleg tega, da pospešeno topi odvečne kilograme, pospeši metabolizem, zdravi celo telo in ga krepi, saj je močan naravni antibiotik.

Grenivka je čudežni sadež. Močan antibiotik vsebuje mnogo antioksidantov, pa tudi vitamine C, B, D, E, minerale kot so kalcij, magnezij, cink, železo in fosfor. Deluje proti bakterijam, pospešeno topi odvečno maščobo in je pravi eliksir zdravja.

Vsak dan si lahko pripravite za prvi obrok ta zdravilni recept. Potrebujete eno grenivko, olupite jo in zmešajte v mešalniku. Nato dodajte še žličko naravnega medu, spet zmešajte in popijte.

Tak napitek vam bo pomagal, da boste uravnali krvni sladkor, uravnal bo raven holesterola, pospešil metabolizem, uredil prebavo, odpravil zaprtost. Če boste vsak dan popili ta zdravilni napitek, boste poskrbeli tudi, da bodo strupeni toksini hitreje zapustili vaše telo, jetra bodo delovala bolje in veliko hitreje boste shujšali.

Ker pa je grenivka zelo močno naravno zdravilo, je prav, da se preden ga začnete piti redno, posvetujete s svojim zdravnikom.

Grenivka kuri maščobo.

Foto: Shutterstock