Domov Zanimivosti Pretresljivo: Boris Cavazza spregovoril o smrti sinov

Pretresljivo: Boris Cavazza spregovoril o smrti sinov

Ob njegovih besedah boste zajokali …

Priljubljeni slovenski igralec Boris Cavazza, ki je danes srečno poročen z nekdanjo vodjo protokola Ksenijo Benedetti, je za revijo Obrazi spregovoril o smrti svojih dveh sinov in prve žene.

Spregovoril je o smrti sina Kristjana, ki se je leta 1990 ponesrečil, na snemanju spota je padel pet metrov v globino, leto kasneje pa je umrl. Istega leta je umrla tudi njegova prva žena Mojca. Leta 2009 je umrl njegov drugi sin Damijan, brat dvojček Sebastijana.

»Ko sta umrla žena in sin Kristjan, sem se ukvarjal s tem, kako poskrbeti za sinova, kako ju kaj naučiti, kako ju spraviti pokonci. Fantje v Drami so mi govorili, naj grem delat, da mi bo delo pomagalo. A jaz sem gospodinjil … Ko sem se vrnil na delo, sem neki sodelavki priznal, da mi gre vse skupaj malo na živce – to, da živiš samo zato, da bi preživel. A s tem preživljanjem zaradi preživljanja prideš počasi do tega, da kljub vsemu spet počasi začneš živeti dobro. Da daš sinovom vse, kar lahko.,« je med drugim razkril za omenjeno revijo, o smrti drugega sina pa povedal: »Damijan je veliko let za tem z mano v Drami oblikoval scenografijo in dan pred premiero sem med potjo v službo prejel telefonski klic, da je umrl … In zdaj lahko grem tudi jaz, čeprav upam, da ne še.«

Foto: Facebook