Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pretresljivo: Boris Cavazza spregovoril o smrti sinov

Objavljeno

V redu

Ob njegovih besedah boste zajokali …

Priljubljeni slovenski igralec Boris Cavazza, ki je danes srečno poročen z nekdanjo vodjo protokola Ksenijo Benedetti, je za revijo Obrazi spregovoril o smrti svojih dveh sinov in prve žene.

Spregovoril je o smrti sina Kristjana, ki se je leta 1990 ponesrečil, na snemanju spota je padel pet metrov v globino, leto kasneje pa je umrl. Istega leta je umrla tudi njegova prva žena Mojca. Leta 2009 je umrl njegov drugi sin Damijan, brat dvojček Sebastijana.

»Ko sta umrla žena in sin Kristjan, sem se ukvarjal s tem, kako poskrbeti za sinova, kako ju kaj naučiti, kako ju spraviti pokonci. Fantje v Drami so mi govorili, naj grem delat, da mi bo delo pomagalo. A jaz sem gospodinjil … Ko sem se vrnil na delo, sem neki sodelavki priznal, da mi gre vse skupaj malo na živce – to, da živiš samo zato, da bi preživel. A s tem preživljanjem zaradi preživljanja prideš počasi do tega, da kljub vsemu spet počasi začneš živeti dobro. Da daš sinovom vse, kar lahko.,« je med drugim razkril za omenjeno revijo, o smrti drugega sina pa povedal: »Damijan je veliko let za tem z mano v Drami oblikoval scenografijo in dan pred premiero sem med potjo v službo prejel telefonski klic, da je umrl … In zdaj lahko grem tudi jaz, čeprav upam, da ne še.«

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals