Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 20. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 20/09/2020

Dobro jutro, dober dan! Pred nami je nedelja in glede na vremensko napoved bo sončna.  Poglejmo, kako jo lahko najlepše preživimo, glede na števila, seveda.  

»Ljubezen je lepilo, ki drži svet skupaj.« n.n.

Današnji dan je ugoden za preživljanje časa s svojo družino. Ravno prav idealno za nedeljo. Naši dragi bodo veseli  takšne in drugačne pozornosti, izleta, tekanja po otroških igriščih, gibanja v naravi, veselega druženja ob nedeljskem kosilu,piknika,…Potrudimo se za pravičnost in velikodušnost, bodimo ljubeznivi in se malce prilagodimo. Vse to ustvarja oz. povečuje bližino in utrjuje povezanost med družinskimi člani.

Dvajsetega smo danes. Bolj kot običajno, nas bosta privlačila lepota in umetnost.  Veliko vrednost za nas bosta imela prebujen čut za estetiko  in umirjeno, ustvarjalno ozračje.  V zraku bo želja po romantiki, čutili bomo željo po pristnem prijateljstvu. Obeta se prijeten dan, saj bomo bolj nežni in sanjavi, v odnosih bomo  želeli ustvarjati harmonijo. Težko se bomo izognili močnemu čustvenemu doživljanju.  Dvojka je simbol Lune, ki se iz dneva v dan spreminja. Tako nekako bo tekom celega dne naša energija nihala. Hitro se bomo nad nečim navdušili in tudi hitro ohladili. Čustveni odzivi znajo biti danes močni. Bolj dovzetni bomo za vplive iz okolice in če se ne bomo “vzeli v roke”, kot to zahteva dan kot tak, se bomo obnašali kot barčica brez krmarja na razburkanem morju. Kakorkoli, dan bo bolj sanjav in lenoben.

Nekoliko bomo neodločni in omahljivi pri dokončnih odločitvah.

Zelo bomo občutljivi tudi za stvari, ki so drugim skrite. Hitro bomo zaznali, kaj je dobro in prav za nas in kaj ni.

Težko se bomo izognili zaskrbljenosti glede prihodnosti in to je tisto, kar človeka vleče nazaj, ko bi moral iti naprej. Nikjer ne piše, da bomo ostali sami ali izgubili udobje in materialno varnost. Takšna so le naša prepričanja.

Prijetno preživeto nedeljo vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com