Domov Zabava Kmetija: Jan Knez pojasnil vsem, zakaj je v resnici kričal na sotekmovalko

Kmetija: Jan Knez pojasnil vsem, zakaj je v resnici kričal na sotekmovalko

Šokirani boste, ko boste prebrali, kakšna je resnica!

Takšnega hudega prepira na kmetiji še ni bilo. Sedaj je Jan pojasnil, kaj se je dogajalo.

Jan Knez, ki je v šov Kmetija vstopil skupaj s svojim malim srnjakom Miškom, se je gledalcem takoj vtisnil v srce zaradi svoje mirnosti in čustvenosti. A že po nekaj dneh je sledil velik preobrat. Jan se je močno razjezil na sotekmovalko Majdo in bil do nje zelo oster ter nespoštljiv.

Zakaj je do izbruha sploh prišlo in kaj se je v resnici dogajalo, je pojasnil kar sam preko družbenega omrežja Facebook. Zapisal je:

UŽALJENA ZARADI SVOJE SRAMOTE;;?!?:Moje zagotovo ne!Iskala pa je to,kar je želela.Ugodil sem njejnemu izzivu…Delam na temu,da bom zapustil kmetijo!V svinjaku in z svinjami nikoli nisem živel.;;Pa ne me J…. no,pa nisem osel!!! V svojih 56 letih kaj takega še nisem doživel.Evo primerek in dizaster od človeka,kaj tekega in znjo nikomur ne želim preživeti niti ene same ure???Mladim leze v rit in se prikuplja,da jim deli tobak,ki ga je prišvercala v Kmetijo,a kmalu se njejn čas izteče!Njejne solze niso iskrene iz nje teče samosmilni G…ŽENSKE zelo spoštujem,takega gnoja pa ne!razen tistega,ki sodi na polja…a to čudo nevem kje so dobili!!!Res se nisem imel namena spraviti na žensko bitje….če že?… bi se sugurno lotil moškega….a to čudo od čudesa ,me je tako močno izzvalo,ne res! sploh me ne presenečajo njejni padci v življenju,vse je z razlogom.Da mi je lonec počil ….hm,hm to ni Kmetija,katero sem si predstavljal!!!!To je GONJERIJA,FAVŠARIJA,HUDOBIJA, PSIHIATRIJA in večina jih sodi v Polje ali Hrastovec???Tega se več ne grem in moja beseda v izjavi za javnost je BETON!Ne obžalujem besed,katere si je zaslužila,čeprav ni lepo slišati.Vsem Slovenkam-cem želim lep dan!Jan iz Kmetije 2021

Nato pa je svojim prijateljem še razkril, da Majda spi pri kravah v hlevu in da se ne umiva.

Kako se bo vse skupaj razpletlo? Bomo videli danes zvečer.

Foto: POP TV