Kontaktirajte nas

Zabava

V šov Kmetija prihaja Kristina Mandarina!

Objavljeno

V redu

No, tega gledalci priljubljenega resničnostnega šova zagotovo niso pričakovali.

Kristina Penava je tista mladenka, ki je lansko leto polnila medijske novice kot atraktivna prodajalka mandarin. S prodajo citrusov na obrobju Zagreba je namreč zaslovela z vzdevkom Kristina Mandarina, o njej pa so poročali tako doma, kot prek meja. No, a seveda ne zaradi ponudbe mandarin iz doline Neretve, pač pa atraktivne podobe, ki je k nakupu sadja vzpodbudila premnoge predstavnike moškega spola.

Katarinina podoba se je zaradi lepotnih posegov v minulem letu močno spremenila, pozornost javnosti pa je v teh dneh pritegnila tudi novica, da bo 22-letnica del priljubljenega hrvaškega šova Farma (Kmetija).

»Bila bom takšna, kot sem, dela se niti malo ne bojim, ne vem pa, če se bom uspela zjutraj naličiti. Pred vstopom v šov nisem bila na nobenem lepotnem tretmaju, saj menim, da je potrebno na kmetijo priti čimbolj naraven,« je za 24 sata pojasnila Kristina in dodala, da je na vstop v šov pristala zaradi tega, ker si želi novih znanj, delovnih izkušenj in ker želi spoznati nove ljudi.

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Konec šova: To se danes dogaja z Lino Majcen

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka resničnostnih šovov se je po nekaj dneh oglasila in pokazala, kaj se z njo dogaja sedaj.

Lino Majcen smo spoznali lani, ko je v šov Kmetija vstopila skupaj s svojim fantom Aljažem Pušnikom. Letos pa sta oba pripravila veliko presenečenje: Lina je odšla v Exatlon, Aljaž pa se je kot izzivalec ponovno preizkusil v Kmetiji.

Parček je bil na veliki preizkušnji, tako dolgo namreč nista bila še nikoli ločena. Kot je razkrila Lina, sta bila z Aljažem narazen kar 133 dni, zagotovo pa sta sedaj ponovno v starih tirnicah.

Lina je to pokazala tudi z objavo v Instagram zgodbi, dodala je fotografijo, na kateri je razvidno, da ponovno pridno trenira.

»Nazaj v najbolj udobnih kompletkih,« je pripisala poleg.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals