Domov Zabava Jožica iz Ljubezni po domače iskreno o težki življenjski usodi. O tem...

Jožica iz Ljubezni po domače iskreno o težki življenjski usodi. O tem noče govoriti …

Kot je povedala, je imela zelo lepo otroštvo, potem pa se je vse spremenilo …

Jožico Gabrič lahko trenutno spremljamo v šovu Ljubezen po domače, kjer razveseljuje, poje in igra na posestvu Miroslava Koširja. Kot je povedala za portal 24ur.com, se sprva ni želela prijaviti v šov, pa si je potem premislila. Moške družbe pa prav nič ne pogreša.

Imela je zelo lepo otroštvo

Za omenjeni portal je Jožica spregovorila o svojem otroštvu: “Moje otroštvo je bilo zelo lepo. Kot družina smo se zelo lepo razumeli. Ni bilo ne prepira, kaj šele česa drugega. Imam eno sestro, ki se je po poroki preselila na morje in že 40 let živi v Crikvenici. Vedno je govorila: “Jaz imam tebe rajši kot sebe.” Ko je odšla, sem jo zelo pogrešala. Moj oče je znal ceniti ženo in otroke, kajti ko je bil majhen mu je pri 4 letih umrla mama, nato še oče. Živel je pri drugih ljudeh. Moja mama je včasih rekla, da ji je oče rekel: “Fanika, vzemi me. Nikoli ti ne bo žal.” In res je bilo tako. Nič ni imel, reven je bil, imel nas je vse rad, imel je zlato srce in dušo. Bil je zelo dober, miren človek, niti mravlje ne bi pohodil. Za hece je bil, jaz ima to morda po njem. Mama je bila pa bolj resna, odločna ženska. Hočem povedati, da danes bogastvo ne pomeni veliko, lahko imaš vse, pa nisi srečen. Tako sta z mamo živela srečno 40 let in takrat nisem vedela, kako je, če je drugače.

Jožica o svoji preteklosti nerada govori. (foto: posnetek zaslona)

Vse pa se je spremenilo, ko je odšla od doma in se pri 22-ih poročila. A o tem noče veliko govoriti, pravi da kdor o sebi govori, pljuva v lastno skledo. Zato le na hitro opiše svoje pretekle spomine: “Iz mojega srečnega življenja se je vse spremenilo. Ni bilo tako kot pri starših. Ne bom veliko govorila o mojem preteklem življenju, raje se spominjam sedanjega. “Lepa beseda lepo mesto najde”, je vedno rekla moja mama. Rekla je tudi: “Če govoriš ljudem o sebi, pljuvaš v lastno skledo.” Zato bom tudi jaz o tem molčala, tako kot me je naučila moja mama. Pa povedala bom tisti pregovor: Ne govori svetu, če si srečen, ker svet je nevoščljiv, še manj, če si nesrečen, ker svet ni občutljiv.

Spregovorila je tudi o Miroslavu in pravi, da je zelo v redu človek. Več pa boste našli še tukaj.

Foto: POP TV