Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Ginov starejši brat je njegovo popolno nasprotje! To morate videti …

Objavljeno

V redu

Gino ima dva brata in starejši je popolnoma drugačen …

Ko so tekmovalci na posestvu zavrteli posnetke domačih, ni manjkalo solz. Svojih bližnjih se je zelo razveselil tudi Gino. Zares so se potrudili in v očeh so se mu lesketale solze. Videl je svoja starša, pa nono in nonota, oba brata.

Kot piše portal njena.si, je njegov osem let starejši brat Alen Aleksander Ginovo popolno nasprotje. Je veliko bolj svobodomiseln, pred kratkim se je vrnil iz Kitajske. Že nekaj časa nazaj je o tem govoril za revijo Lady: »Zelo rad se od časa do časa odločim za spremembo življenjskega sloga ali lokacijo bivanja. Leta 2017  sem se ob koncu svojih raziskav za magistrsko delo o globalnih mestih odločil, da  to izkusim tudi na lastni koži. Preselil sem se v petmilijonsko mesto na jugovzhodu Kitajske. Po zagovoru magistrske naloge sem dve leti študiral mandarinščino in začel sodelovati s tamkajšnjimi centri za usposabljanje kitajskih študentov na področju akademske angleščine in evropskega načina študiranja. Gino in preostali  člani družine so bili malo presenečeni nad  to mojo odločitvijo. Je pa to tudi v Ginu sprožilo širše razmišljanje glede njegove prihodnosti in možnosti pridobivanja izkušenj v drugih državah. Ko starejši brat naredi takšen podvig, je mlajšim ta ideja  potem bližja in lažje dosegljiva. Mogoče  je prav zaradi moje svobodomiselnosti začel tudi sam raziskovati nova področja, kot so lepotna, modna in oglaševalska industrija.«

Kot je še za omenjeno revijo povedal, je zelo vesel, ker ima Gino pred sabo določene cilje in zanje tudi gara.

Gino se je na posnetku razveselil svojih staršev …
Presenetili so ga tudi nona in nono, mlajši in starejši brat. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals