Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralka Ajda Smrekar sedaj iskreno spregovorila o svojih intimnih prizorih

Objavljeno

V redu

Igralka je povedala vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih igralk, Ajda Smrekar, ki je tudi srčna izbranka igralca Sebastiana Cavazze, je za revijo Obrazi spregovorila o snemanjih intimnih prizorov s svojimi igralskimi kolegi.

»Ko smo snemali prvo sezono V imenu ljudstva, kjer Nika in Borut (Rok Vihar, op. a.) prvič pristaneta skupaj, smo se že pred snemanjem, tudi na mojo pobudo, natančno dogovorili, kako bo snemanje potekalo. Res je, da imam doma Sebastiana, ki me je o vsem dobro informiral. Ker ima veliko izkušenj tudi v tujini, mi je natančno razložil, kaj kot igralka lahko zahtevam, da se bom na snemanju dobro in varno počutila. Ni mi bilo lahko odpirati te teme na produkciji, saj kot igralec želiš čim bolj slediti režijskim napotkom, čim manj komplicirati in narediti čim bolje v dobro projekta. In spet, imela sem srečo, da so bili moji dvomi razumljeni in spoštljivo sprejeti. Vojku (Anzeljcu, režiser, op. a.) se je zdelo ključno, da se o tem, kako bomo posneli sceno ljubljenja, temeljito pomenimo in postavimo pravila. Hočem reči, ni vedno tako! Vojko je pred snemanjem imel temeljit sestanek z vsemi sodelujočimi in postavil pravila. Snemalno prizorišče je izpraznil, da so bili prisotni samo ključni sodelavci, ki morajo biti zraven, da smo sceno lahko posneli. Natančno smo se dogovorili, kaj in koliko kamera lahko pokaže, kako potekajo dotiki med igralcema, s čim se strinjava in s čim ne, skratka, skoreografirali smo sceno do zadnje podrobnosti,« je povedala za omenjeno revijo.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno čudovito fotografijo je delil njen partner.

Znani slovenski par, youtuber Gregor Jakhel Kolarević, ki se ga mnogi spomnijo tudi iz resničnostnega šova Bar in njegova srčna izbranka, televizijska in radijska voditeljica Maja Pinerič sta postala starša.

Novico o rojstvu deklice je ponosni očka delil preko družbenega omrežja Instagram, razkril, da je Maja rodila v postojnski porodnišnici, glede na njegove objave, pa se obe počutita dobro. Mlada mamica je na fotografiji nasmejana do ušes.

»In rodila se je Luna,« je še pripisal Kolarević poleg fotografije, s katero je pokazal svojo novorojenko.

Instagram zgodba

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Ena najbolj znanih slovenskih televizijskih voditeljic popolnoma neprepoznavna

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res ona …

Objavila je fotografijo, s katero je pokazala, kako je bila nekoč videti in zares zelo presenetila mnoge.

»Da. To je moj PREJ in POTEM.
Pa tokrat ne bom govorila o vseh podzavestnih vzorcih in procesih, ki sem jih predelovala v svojem življenju PREJ. Ampak bom govorila o laseh. Neverjetno hitro rast in gostoto se da doseči tudi po intenzivnem obdobju barvanja, ko so lasje že v zelo slabem stanju 
je zapisala priljubljena televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki je s primerjalno fotografijo želela pojasniti, da je kreirala priročnik, ki nudi: » … ki nudi razumevanje magije las, pa tudi same nege, kjer ni poanta šampon.«

Njeno objavo si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Dojenčka znana Slovenke stresla elektrika

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasila se je iz bolnišnice in sporočila vsem, kaj se je dogajalo.

Znana slovenska spletna vplivnica Alja Perne je svoje številne spletne sledilce prestrašila z novico, da je njen sinček Sky v bolnišnici, ker ga je stresla elektrika.

»Sky je okej, je bilo pa kar grozno, stresla ga je elektrika. Čisto nedolžno in neumno v resnici, adapter otroške lučke ga je stresel v nogico. Sreča v nesreči je ta, da je šla elektrika skozi nogico noter in tudi ven, tako da ni šla čez telo. Ima pa na nogi luknjo/opeklino, kjer ga je udarilo. Ampak, vse bo okej, sva na opazovanju v bolnici do jutri,« je zapisala v Instagram zgodbi in pokazala, da sta še vedno v bolnici, v eni izmed zgodb pa je pokazala tudi sinovo poškodovano nogo, a je pojasnila, da ga očitno nič ne boli, saj je živahen in nasmejan kot vedno.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals