Kontaktirajte nas

Zabava

Tako si bo novoletni večer popestrila Špela Močnik

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska voditeljica Špela Močnik je razkrila, kako si bo popestrila novoletni večer. Priznamo, da je njena ideja odlična!

Špela Močnik, ki jo lahko gledamo preko televizijskih zaslonov kot voditeljico v oddaji Dobro jutro, se rada oglasi svojim sledilcem in oboževalcem preko družbenih omrežij. Tako je izdala tudi skrivnost, kako si namerava popestriti novoletni večer.

»Novoletne večerje bomo imeli očitno letos doma… Mala črna oblekica bo vedno dobra izbira, da nismo ves čas v trenirkah,« je zapisala in številni so komentirali, da je videti več kot odlično ter da je ideja zares dobra.

Kako pa se boste uredili vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zabava

Slovenska pevka snela masko in šokirala

Objavljeno

V redu

Avtor

Neisha je neprepoznavna pravijo gledalci šova v katerem je nastopila.

Tako pravijo gledalci, predvsem pa njeni oboževalci, ki ne pridejo k sebi. Znana pevka si ni več podobna. Njen obraz izgleda drugače, komentirajo v enem od forumov.

Pevka, ki sicer skozi vso kariero malce spreminja svojo podobo, gre predvsem za nihanja v teži, kar je večkrat priznala sama, da je njen problem in večna borba je osupnila gledalce, ko je snela masko pod katero je nastopala v TV šovu.

View this post on Instagram

A post shared by @zvezdepodmasko

Pevka, ki zadnje čase ni ustvarila nič novega je sicer na slovenski glasbeni sceni že dolgo. S pesmijo Planet za zadet je pred več kot 15-imi leti praktično zaslovela čez noč. Neža Buh z umetniškim imenom Neisha je znana pa tudi po tem, da pove, kar misli oziroma včasih ni preveč diplomatska in tako je mimogrede okrcala tudi slovenske kmečke gostilne, kot je sama dejala, češ, da se v njih ne more prehranjevati vegansko. 39 – letna pevka, ki se na družbenih omrežjih rada pohvali, da ji najbolje kuha njen fant Jernej Celestina morda sanja tudi o poroki, saj je o njej že prepevala skupaj z zasedbo Kranjci.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

To napoveduje Damjan Murko

Objavljeno

V redu

Avtor

Smo pri njemu sploh lahko še presenečeni?

Štajerski slavček in uspešen samopromotor Damjan Murko spet naklepa nekaj novega. Vsaj tako lahko sklepamo po njegovi zadnji objavi na družbenem omrežju, v kateri napoveduje kar … ŠOK.

Sledi ŠOK… 🤫😯 Kmalu, postopoma razkrijem za kaj vse gre. Zato… Draga moja publika: Brez vas nikoli ne bi bil to kar sem in to že dve desetletji. ,« je zapisal Murko zraven fotografije, na kateri je urejen od nog do glave. Prav tak, kot smo ga vajeni.

Hm, le kaj nam Murko pripravlja tokrat? Nekateri njegovi oboževalci menijo, da gre za novo pesem. Kaj menite vi?

No, na odgovor bo potrebno še malce počakati, smo pa prepričani, da bo Damjan kmalu razkril kakšno podrobnost več …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ugodno oddam sina: Matej je srečno zaljubljen!

Objavljeno

V redu

Avtor

S Karlo sta ostala prijatelja, njegovo srce je osvojilo drugo dekle.

Matej Mlađenović v šovu Ugodno oddam sina žal ni spoznal dekleta, ki bi se mu usidralo v srce. S prijavljenimi kandidatkami je spletel le prijateljske vezi, medtem ko iskrice ljubezni niso zaprasketale. Čeprav je kazalo, da je ob prihodu Ivane Isabelle povsem oživel, se do konca oddaje in po koncu šova med njim in dekleti ni zgodilo nič.

Kaj pa kasneje? Od snemanja šova so minila že tri leta in v tem času je tudi Matej spoznal dekle, ki mu je spodneslo tla pod nogami. Danes pevec ni več samski, kot pravi, je v srečnem razmerju. Podrobnosti žal ne želi deliti z javnostjo, smo pa izvedeli, da je našel veselje pri soustvarjanju družinske dejavnosti, ki se ji v času epidemije posveča z veliko vnemo. Mu pri tem pomaga tudi njegova draga? Če je temu tako, je njegova marljiva in srčna mama  Ljiljana zagotovo zelo vesela.

Foto: Nova TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO