Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjska kmetica Nina po hudi poškodbi vstala kot Feniks iz pepela

Objavljeno

V redu

Nina Radi je pred leti utrpela nekajmetrski padec, tekom katerega si je grdo raztrgala stopalo in večkrat zlomila petnico. Specialisti so ocenili, da se bo morala posloviti od teka, Nina pa je sklenila, da se ne bo predala.

Ste vedeli, da je Nina Radi v zasebnem življenju gorska in orientacijska tekačica? Pred leti bi se morala od ljubega športa posloviti, saj je se ji je pripetila zelo resna poškodba.

»Trenutek neprevidnosti in prišlo je do nekaj metrskega padca, pri katerem je vso silo padca in teže prevzelo moje desno stopalo. Diagnoza je vključevala obsežne raztrganine stopala ter večkraten zlom petnice. Bolečine so bile neznosne, še neznosnejše pa so bile besede specialistov, da sem s tekom za vedno končala. Okrevanje je bilo dolgo. Izjemno velike težave in bolečine sem imela že s samo hojo po ravnem, kaj šele da bi odšla na neraven gozdni teren. Besede, da se nikoli več ne bom vrnila na tekaške poti, mi niso šle iz glave in z njimi se nisem mogla sprijazniti. Ponavljala sem si, da je to samo težko obdobje in da se bom nekoč vrnila na tekmovanja. Prepričana sem bila, da to ne bo konec mojih tekaških doživetij,« je za 24ur.com pojasnila Nina in nadaljevala, da jo je življenje naučilo, da nikoli ne sme obupati in da mora vedno slediti svojemu srcu. Tako se je z močno voljo, postopnim povečevanjem obremenitve, vztrajnostjo in mnogimi dodatnimi treningi vendarle vrnila.

Vse to me je dobro leto dni po tej poškodbi pripeljalo do mojega najboljšega rezultata do sedaj. Izmed več kot 350 najboljših tekačev sveta sem v svoji kategoriji dosegla 9. mesto na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji. Moja noga ne bo nikoli več ista kot nekoč, a kjer je volja, tam je pot,« je zaključila Nina.

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals