Domov Zanimivosti Bivša žena Sebastiana Cavazze šokirala s takšnim iskrenim priznanjem

Bivša žena Sebastiana Cavazze šokirala s takšnim iskrenim priznanjem

Nekdanja žena zelo priljubljenega igralca Sebastiana Cavazze je vse presenetila s takšnim iskrenim zapisom.

Plesalka, umetnica ličenja in uspešna podjetnica Martina Vrhovnik, nekdanja žena zelo priljubljenega igralca Sebastiana Cavazze, je presenetila svoje številne spletne sledilce z iskrenim zapisom, ki ga je delila na Instagramu.

»Moje iskrene misli v trenutku, ko se leto poslavlja. Zdajle sem si poklonila 3 ure časa za gledanje vseh slik, ki sem jih zabeležila v tem letu. Ufff… kakšen rollercoaster… Kaj vse sem doživela… nekateri pravijo, da samo potujem, uživam, se imam fino. Ja, seveda, tudi to. Saj res rada živim. Ampak… poleg tega sončka, so bili tudi oblaki. Uf… nepričakovane nevihte. Cel urnebes, katerega seveda nisem delila v virtualnem svetu. Leto 2022 se je začelo (za mene) v tistem danem trenutku zelo slabo. Šok. Ampak… ker se zavedam, da nam vesolje pokloni padce samo zato, da nas preizkuša. Ali se bomo takrat pobrali, obrnili v sebe in si dovolili novo notranjo rast…ozavestili kaj si želimo, česa ne… ali pa bomo skočili nazaj v stare vzorce in vlogo žrtve. je iskreno zapisala na zadnji dan leta 2022.

Kljub vsem padcem pa je potegnila črto in ugotovila, da je bilo preteklo leto fantastično.

»Danes, 31.12. vem, da je bilo leto fantastično!!! In HVALEŽNA za vse nevihte!!! Ufff… potisnilo me je iz cone udobja in nastal je prostor za novo rast. Za nova doživetja!!! Uuuuu, koliko jih je bilo!!!! Zato se vsak dan znova še z večjo ljubeznijo prepuščam svojemu poslanstvu- učenju plesa…spoznavam nove ljudi, odkrivam nove kotičke, se sproščam in še bolj ozaveščam, kako krasne prijatelje imam okoli sebe.
In ja… v decembru sem končno lahko skreirala svoj projekt, ki sem si ga močno želela 4 leta … Verjamem, da bom tudi z njim lahko podpora drugim, ki to potrebujejo,«
je zapisala.

Foto: Instagram