Kontaktirajte nas

Zabava

Lina odkrito povedala, kaj se dogaja sedaj med njo in Aljažem. Tega zagotovo niste pričakovali

Objavljeno

V redu

Njena iskrena izpoved vas bo zelo presenetila.

Lina Majcen in Aljaž Pušnik, ki smo ju spoznali v predzadnji sezoni šova Kmetija, kamor sta vstopila kot par, sta bila lansko leto ločena. Aljaž je ponovno svojo srečo preizkusil v šovu Kmetija, Lina se je odločila za Exatlon in odpotovala v Dominikansko republiko. Parček je bil na veliki preizkušnji, še nikoli nista bila ločena za tako dolgo časa.

Njuna ljubezen pa je bila dovolj močna, da je premagala tudi to oviro. Ko se je Lina vrnila domov, se je njuno življenje počasi vrnilo nazaj v stare tirnice.

Je pa Lina priznala, da je v Exatlonu izgubila kar precej mišične mase in se sedaj počasi vrača nazaj v formo. Za žurnal24 je razkrila še, da z Aljažem živita skupaj, razmišljata pa tudi že o naraščaju.

»Z Aljažem si želiva tri otroke, dva svoja in enega posvojenega. To je bila sicer moja ideja, saj menim, da če bi vsak posvojil enega otroka, bi bilo bistveno manj lačnih in zapuščanih otrok na svetu je povedala za omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Letošnje dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled bo presenetilo vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja nova sezona, a ta bo zelo drugačna od prve …

Na male televizijske ekrane se ponovno vrača zelo priljubljeni šov Poroka na prvi pogled. Slovenska različica šova bo ponovno prikazovala šest parov, a zdi se, da bo nova sezona še bolj zanimiva in pestra od prejšnje.

Razkrito je že, da v šov prihajata dve zelo znani Slovenki, ki smo ju že spremljali v raznih slovenskih šovih, dogajanje bosta zagotovo popestrili.

Z novo sezono pa prihajajo tudi nepričakovani in nenavadni dogodki.

»V tej sezoni so se med pari zgodile spremembe, ki so sicer mogoče, ampak zelo malo verjetne, zato lahko gledalci pričakujejo nekoliko nenavadne premike v dinamiki med pari, ki jih v prejšnji sezoni nismo videli,« je namreč že razkril psiholog Timorej Strnad, ki smo ga spoznali že v prvi sezoni.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals