Domov Zanimivosti Šok: Znana slovenska televizijska voditeljica doživela takšno prevaro

Šok: Znana slovenska televizijska voditeljica doživela takšno prevaro

Tudi vi boste popolnoma šokirani, ko boste prebrali, kaj je doživela znana slovenska televizijska voditeljica …

Znana in priljubljena televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki jo mnogi zelo radi gledajo v pogovorni oddaji Klepet ob kavi, je preko Instagram zgodbe razkrila, kaj se ji je zgodilo.

Najprej je s svojimi spletnimi sledilci delila novico, ki jo je delila že pred enim letom.

»A se spomnite, ko sem prejšnje leto oddala svoje stanovanje v Ljubljani in je bila notri priznana psihiatrinja, ki mi šest mesecev ni plačala najemnine, ni plačala stroškov in na koncu ušla. Jaz, budala sem pa verjela vsakemu izgovori, ki ga je imela, saj sem si mislila: »Ma, daj, če je psihiatrinja, seveda mi ne laže v obraz!« je dejala.

Pojasnila je, da se ji je kasneje javilo več oseb, ki so doživeli podobno, ugotovila je, da je ta psihiatrinja kar izkušena v svojem početju.

Sedaj pa si želi Kandorferjeva klet počistiti, zato je sklenila, da ji piše preko maila. Dejala je, da ji je napisala, naj pride po svoje stvari, da denarja od nje ne pričakuje.

»Seveda sem govorila tudi z odvetniki, ki so mi zelo jasno povedali, da pri njej ne bom ničesar dosegla, saj se lahko v vsakem trenutku vrne v Srbijo je pojasnila.

Foto: Facebook